Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Γραμματική Χριστίδου: Πλώρη για το επόμενο χρυσό όνειρο




Πρωταθλήτρια Ελλάδας
Ήταν το 2006 όταν είχαμε την πρώτη επαφή. Διέπρεπε από τότε στο taekwondo και ήταν μόλις 13 χρονών. Η πρώτη δημοσίευση στην traffic και η πρώτη γνωριμία στην Καστοριά. Την συνόδευε ο πατέρας της και προπονητής της Χρίστος Χριστίδης.
Η Γραμματική, Τούλα για τους φίλους της, Χριστίδου δεν μιλούσε από τότε πολύ. Ήταν ήρεμη και την ενέργεια της την έβγαζε στο αγωνιστικό τερέν. Όλη η οικογένεια της ήταν δίπλα της στις δύσκολες ημέρες… βλέπετε η λέξη πρωταθλητής είναι παράγωγο της λέξης άθλος.
Τραυματισμοί δύσκολοι, αποκλεισμοί άδικοι, δυσκολίες που φάνταζαν αξεπέραστες μα η Χριστίδου είχε σμιλευτεί για τα μεγάλα και τα δύσκολα.
Πριν λίγες ημέρες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών -Γυναικών , Εφήβων -Νεανίδων 2019 που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 2-4 Μαΐου 2019 στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Ωραιόκαστρο η αθλήτρια από την Πτολεμαΐδα
ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία Γυναικών +73.

 Πρωταθλήτρια Ελλάδος σήμερα, αυτή την στιγμή έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται την επόμενη διάκριση και να φτάσει εκεί όπου δεν μπορεί.
Με τον πατέρα της και προπονητή της Χρίστο Χριστίδη


Γιατί έχει παλέψει σκληρά, έχει κάνει θυσίες, η οικογένεια της είναι εκεί, δίπλα της… και αυτά τα παιδιά πάνε την Ελλάδα μας ένα βήμα παρακάτω…
Με την οικογένεια της, που είναι πάντα δίπλα της 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου