Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Σάκης Ρουβάς: Είναι ευλογία να προσφέρουμε χαρά στα παιδιά


Ο Σάκης Ρουβάς έδωσε το παρόν στους 11ους αγώνες Χαράς που διοργάνωσε το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «ΧΑΡΑ», σωματείο-μέλος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», που διεξήχθησαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Campion School, στην Παλλήνη υπό την Αιγίδα του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας.

Στους συγκεκριμένους Αγώνες 270 παιδιά ΑμεΑ φορέων και σχολείων ειδικής αγωγής έτρεξαν και αγωνίστηκαν μαζί με τους μαθητές του Campion School.



Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε σε αυτή την όμορφη εκδήλωση και μιλώντας στο blog του «Μαζί για το Παιδί» τόνισε πως είναι ευλογία να προσφέρουμε χαρά σε όλα τα παιδιά. Συγκεκριμένα είπε:
«Οι 11οι αγώνες Χαράς είναι αυτό που λένε, εκπέμπουν χαρά. Ο,τιδήποτε μπορούμε να κάνουμε για τα παιδιά που να τα κάνει χαρούμενα είναι ευλογία. Πρέπει στην κοινωνία να ζούμε όλοι αρμονικά και να μην υπάρχουν διαχωρισμοί».
Στη συνέχεια φωτογραφήθηκε με όλα τα παιδιά και τους συνοδούς τους και δήλωσε πως και του χρόνου θα είναι πάλι εκεί για να χειροκροτήσει και να επικροτήσει τις προσπάθειες των παιδιών, των παιδιών που είναι καθημερινοί ήρωες.




Στο μήνυμά της η πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», κυρία Αλεξάνδρα Μαρτίνου, έκανε ειδική μνεία για τον σκοπό των αγώνων ο οποίος είναι η κοινωνικοποίηση των παιδιών και η εναρμόνισή τους  με τον τυπικό πληθυσμό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου