Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014

Ένα καλάθι…για την Ιωάννα«Ένας πολύ σημαντικός αγώνας μπάσκετ θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη (09/04) στο κλειστό γυμναστήριο του Χαϊδαρίου στις 19:00.

Ο αγώνας έχει την ονομασία «Ένα καλάθι για την Ιωάννα» και πρόκειται για μία συνάντηση που θα γίνει για ιερό σκοπό, προκειμένου να μαζευτούν χρήματα προς ενίσχυση της 8χρονης Χαϊδαρώτισας Ιωάννας, η οποία πρόκειται για μεταφερθεί στο εξωτερικό την Μεγάλη Τετάρτη προκειμένου να υποβληθεί σε μία πολύ σοβαρή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.

Στον αγώνα, τον οποίο στηρίζουν όλοι οι φορείς και τα σωματεία του Χαϊδαρίου, μεταξύ άλλων θα αγωνιστούν οι εξής: Κορωναίος, Τζαλαλής, Κορωνιός, Τσαρτσαρής, Πέτρουλας, Γιαννούλης, Χολίδης, Σγουρός, Κεφαλογιάννης, Λοβέρδος, Παπαδάκου, Βραχάλη, Συνετάκης, Μπουντούρης, Σιγάλας, Παπαμακάριος, Περιβολάρης, Βουρτζούμης, Καυκής, Δορκοφίκης.

Προπονητές των δύο ομάδων που θα συγκροτηθούν θα είναι οι Χριστόγλου, Λεάνης, Παπαδογιάνης-Σκουντής, Κοτζιάς.

Το κάλεσμα για να ενισχυθεί αυτή προσπάθεια δεν αφορά μόνο τους πολίτες του Χαϊδαρίου, αλλά όλους τους κατοίκους της Αττικής».

2 σχόλια:

  1. Μια μικρή διόρθωση, όχι ότι παίζει κάποιο ρόλο, απλά για να είμαστε ακριβής, η Ιωάννα μας είναι 8 χρονών. Ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και έχει σημασία...Η διόρθωση έγινε...ευχαριστώ θερμά για την εύστοχη παρατήρηση

      Διαγραφή