Σάββατο, 5 Απριλίου 2014

Το κοινωνικό πρόσωπο της Όλγας και της ΓωγώςΣχεδίασαν το συλλεκτικό T-SHIRT KISTERSS μέσω του οποίου στηρίζουν το έργο του ΔΙΑΔΡΑΣΙΣ

Το κοινωνικό τους πρόσωπο δείχνουν η Όλγα αλλά και η Γωγώ Φαρμάκη και ταυτόχρονα στέλνουν το δικό τους μήνυμα κατά του ηλεκτρονικού εθισμού.
Βλέπετε και οι δύο είναι ενεργά μέλη του φορέα ΔΙΑΔΡΑΣΙΣ που στόχο του έχει την πρόληψη κατά του ηλεκτρονικού εθισμού σε παιδιά και εφήβους και ταυτόχρονα την ενημέρωση των γονιών για τους κινδύνους του διαδικτύου.
Στο πλαίσιο αυτό σχεδίασαν και τύπωσαν συλλεκτικά μπλουζάκια τα οποία αν αγοράσετε ενισχύεται το έργο του συγκεκριμένου φορέα.
Μάλιστα οι Kisterss -όπως λέγεται το fashion blog που διαχειρίζονται και ενημερώνουν η Γωγώ και η Όλγα- έχει το ακόλουθο μήνυμα:

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ T-SHIRT KISTERSS ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΡΑΣΙΣ

Κάνε και εσύ δικό σου ένα από τα συλλεκτικά Kisterss x Διαδρασις t-shirt μόνο με 19,90€.
Με αυτό τον τρόπο προστατεύεις παιδιά και εφήβους από τα πλοκάμια του διαδικτύου.
Αγοράζοντας ένα μπλουζάκι βοηθάς στην ενημέρωση παιδιών ,έφηβων και γονέων για την πρόληψη του ηλεκτρονικού εθισμού ενώ παράλληλα συμβάλεις στην δημιουργία σχολών γονέων για το συγκεκριμένο φαινόμενο.


Η διεύθυνση που μπορείς να τις προμηθευτείς είναι Μαραθώνος 1 Περιστέρι.
Ωστόσο για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να καλέσεις στο 210-5755440 ώρες καταστημάτων ή στο 6932316610.  Τι ακριβώς είναι το Διάδρασις; Είναι μια εθελοντική πρωτοβουλία μιας ομάδας νέων ανθρώπων για δράσεις και ενέργειες πρόληψης κατά του ηλεκτρονικού εθισμού.

Οι αποδέκτες αυτών των προσπαθειών είναι κυρίως παιδιά και έφηβοι. Σε μια εποχή που το διαδίκτυο έχει εισβάλει σε κάθε σπίτι και έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας, εμείς θέλουμε να επισημάνουμε τους κινδύνους που μπορεί να ελλοχεύουν πίσω από κάθε κλικ….


Το πιο σημαντικό είναι πως τα νέα παιδιά αλλά και εμείς χάνουμε κομμάτια του εαυτού μας στον παγκόσμιο ιστό περιορίζοντας τις προσωπικότητες μας σε προφίλ ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης όπως είναι το facebook ή το twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου