Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Η ανάπτυξη βρήκε… λακούβα

Δύο εβδομάδων είναι η "μικρή" τρύπα...
Έσπασαν πεζοδρόμιο και έχουν αφήσει την λακούβα εδώ και 2 εβδομάδες ανοιχτή


Ρεπορτάζ-φωτογραφίες: Λευτέρης Χ. Θεοδωρακόπουλος


Σκηνή από χώρα τριτοκοσμική θυμίζει η τεράστια  που άνοιξε συνεργείο του ΟΤΕ στο Περιστέρι αφού πρώτα έσπασαν μαρμάρινο πεζοδρόμιο.

Ο βαθμός της επικινδυνότητας να τραυματιστεί κάποιος άνθρωπος ή κάποιο παιδί  είναι μεγάλος καθώς δίπλα ακριβώς από την τρύπα…υπάρχει φροντιστήριο. 
Εύκολα λοιπόν αντιλαμβάνεται κανείς τον κίνδυνο.

Ωστόσο οι «ανασκαφές» προκάλεσαν και…μπάζα τα οποία ποτέ δεν απομάκρυνε το συνεργείο που ανέλαβε την επιχείρηση…αντιθέτως μάλιστα τα «διακόσμησε» στην μέση σχεδόν του δρόμου…με τους παραπάνω κινδύνους να αιωρούνται.
"Διακόσμησαν" με τα μπάζα τον δρόμο

Σε επικοινωνία που είχαμε τόσο με το φροντιστήριο, τόσο και με το ανθοπωλείο  (σ.σ από εκεί έξω γίνονται οι εργασίες) οι ιθύνοντες τους μας διαβεβαίωσαν πως καλούν τα κεντρικά του ΟΤΕ εδώ και δύο εβδομάδες για να κλείσε επιτέλους αυτή η λακούβα και όχι μόνο δεν βρήκαν κάποιον αρμόδιο, αλλά τους  παραπέμπουν από την μία υπηρεσία στην  άλλη.
Η έξοδος που μπαινοβγαίνουν παιδιά
Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2014 οι (συγκεκριμένοι πολίτες) φορολογούμενοι θα πληρώσουν και τον ΕΝΦΙΑ και το χαράτσι, και τον ΟΑΕΕ αλλά φυσικά και τον ΟΤΕ που τους έχει κάνει ζημιά.
Η λακούβα σε...βάθος


Και ύστερα μιλούν για ανάπτυξη…στο Ελλαδιστάν. Οι φωτογραφίες που πλαισιώνουν το ρεπορτάζ είναι  αδιάψευστοι μάρτυρες όλων των παραπάνω.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου