Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014

Δείτε που θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία το Σάββατο ανά ώραΗ πρόγνωση του μετεωρολόγου Σάκη Αρναούτογλου που παρουσιάζεται από το enikos.gr

Σάββατο: Κακοκαιρία στα βόρεια και ανατολικά με κατα διαστήματα έντονες βροχές. Σφοδροί άνεμοι στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και βορειοανατολικό Αιγαίο που δεν αποκλείεται να φτάσουν τα 10 μποφόρ, χιονοπτώσεις στα βουνά της βόρειοανατολικής Ελλάδας. Αποφύγετε δραστηριότητες σε θάλασσα και ακτές. Προσοχή: Ο κίνδυνος πλημμυρών καθώς και αύξησης της στάθμης χειμάρρων και ποταμών είναι μεγάλος. Μην παρκάρετε τα αυτοκίνητά σας κάτω από μεγάλα δέντρα - αποφεύγετε τη διέλευση κάτω από αυτά. 

Κυριακή- Δευτέρα: Βελτίωση του καιρού στα δυτικά και βόρεια, βροχές κατά διαστήματα στην υπόλοιπη Ελλάδα. Διατήρηση των πoλύ ισχυρών βοριάδων στο Αιγαίο με τη θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα στα βόρεια και ανατολικά.

28η Οκτωβρίου: Συννεφιά κατά διαστήματα σε όλη την Ελλάδα. Πιθανότητα για τοπικές ασθενείς βροχές μόνο στη Θεσσαλία, στην Εύβοια και τη βόρεια Κρήτη. Περισσότερες βροχές από το βράδυ στα δυτικά και νότια. Μικρή περαιτέρω εξασθένηση των βοριάδων στο Αιγαίο. Αμετάβλητη η θερμοκρασία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου