Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Assassin's Creed 1: Η αναγέννηση



«ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ. ΕΙΜΑΙ Ο ΕΤΖΙΟ ΟΝΤΙΤΟΡΕ ΝΤΑ ΦΙΡΕΝΤΣΕ. ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΣΑΣΙΝΟΣ…»
Προδομένος από τις προεξάρχουσες οικογένειες της Ιταλίας, ένας νεαρός άντρας ξεκινά μια επική αποστολή εκδίκησης. Θέλοντας να ξεριζώσει τη διαφθορά και να αποκαταστήσει την τιμή της οικογένειάς του, θα χρειαστεί να μάθει την τέχνη του φόνου. Στην πορεία του, ο Έτζιο θα αναζητήσει τη σοφία σπουδαίων ανθρώπων όπως ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι και ο Νικολό Μακιαβέλι, γνωρίζοντας πως η επιβίωσή του εξαρτάται από τις δεξιότητες με τις οποίες καλείται να ζήσει. Για τους συμμάχους του, θα γίνει δύναμη αλλαγής, παλεύοντας για ελευθερία και δικαιοσύνη. Για τους εχθρούς του, θα γίνει απειλή ταγμένος στον αφανισμό των τυράννων που καταδυναστεύουν τους λαούς της Ιταλίας. Έτσι ξεκινά μια επική ιστορία δύναμης, εκδίκησης και συνωμοσίας.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΕ ΑΙΜΑ


Το προφίλ του συγγραφέα
Το όνομα Oliver Bowden είναι το ψευδώνυμο του γνωστού συγγραφέα Anton Gill, ο οποίος από το 1984 εργάζεται στους χώρους του θεάτρου και της τηλεόρασης. Ασχολείται κυρίως με ιστορικά θέματα και μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στο Λονδίνο και το Παρίσι. Έχει γράψει τέσσερα βιβλία στη σειρά Assassin’s Creed, τα οποία έγιναν όλα best sellers και κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Διόπτρα.


 Δείτε περισσότερα εδώ

Διαγωνισμός
Οι εκδόσεις Διόπτρα προσφέρουν στους αναγνώστες του Πινακίου δύο αντίτυπα του Assassin's Creed 1 που υπογράφει ο Oliver Bowden. Αυτό που πρέπει να κάνετε για να τα διεκδικήσετε είναι αφού κάνετε like στην σελίδα του Πινακίου https://www.facebook.com/pinakio να μας στείλετε τα στοιχεία σας στο pinakio.blog@gmail.com  και το mail σας να έχει την ένδειξη Assassin's Creed 1.

Ο Διαγωνισμός λήγει στις 12 Μαρτίου, ενώ την επόμενη ημέρα στην σελίδα του facebook του Πινακίου θα ανακοινωθούν οι νικητές.

6 σχόλια: