Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

Οι Stars σέρβιραν για καλό σκοπό


Vegas, Χρήστος Βολικάκης, Ανθή Βούλγαρη, Νίκος Αναγνωστόπουλος, Ειρήνη και Ελισάβετ Αϊνατζόγλου και Βασίλης Θωμόπουλος βρέθηκαν πίσω από τις μπάρες και έστειλαν μήνυμα ηχηρό για την πρόληψη του ηλεκτρονικού εθισμού


Ο φορέας πρόληψης ηλεκτρονικού εθισμού για παιδιά και εφήβους  «Διάδρασις» γιόρτασε την Διεθνή ημέρα εθελοντισμού (5 Δεκεμβρίου)  για την κοινωνική δράση με έναν ξεχωριστό τρόπο… Γνωστοί stars άφησαν για λίγο τα πόστα τους και βρέθηκαν πίσω από την μπάρα για να σερβίρουν… Το project “Stars in the bar” by Διάδρασις  κέρδισε τις εντυπώσεις.




















Vegas

Συγκεκριμένα μέρος στην δράση έλαβε το  δημοφιλές ποπ συγκρότημα Vegas με το μήνυμα του να είναι ηχηρό πως «η ζωή μας διαδραματίζεται μακριά από μια οθόνη και ότι οι σημαντικές στιγμές είναι αυτές που ζούμε με ανθρώπους που αγαπάμε».



















Χρήστος Βολικάκης


Ο παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας,  Χρήστος Βολικάκης βρέθηκε και αυτός  με την σειρά του  πίσω από την μπάρα καθώς το μήνυμα του Διάδρασις τον εξέφραζε ως αθλητή και ως άνθρωπο.


Ανθή Βούλγαρη

Πίσω από την μπάρα, και η Ανθή Βούλγαρη. Η γνωστή και πολύ όμορφη δημοσιογράφος πάντα ευγενική έστειλε το δικό της μήνυμα κατά του ηλεκτρονικού εθισμού.

Νίκος Αναγνωστόπουλος & Ειρήνη και Ελισάβετ Αϊνατζόγλου 

Στην ίδια εκδήλωση  ήταν επίσης ο Νίκος Αναγνωστόπουλος που άφησε για λίγο τα γυρίσματα της νέας του εκπομπής αλλά και οι πανέμορφες δίδυμες αδερφές Ειρήνη και Ελισάβετ Αϊνατζόγλου  που πήραν μέρος στο Survivor1.



Vassilis Thom

Ποτά σέρβιρε και ο σχεδιαστής μόδας των «επωνύμων» Vassilis Thom που  και αυτός με την σειρά του είπε πως  οι πραγματικοί φίλοι είναι μακριά από τις οθόνες.











Λίγα λόγια για το Διαδρασις


Ο φορέας «Διάδρασις» αποτελεί έναν φορέα που πραγματοποιεί πληθώρα δραστηριοτήτων όπως:
- Σχολές Γονέων: Λειτουργούν από το 2011 και αφορούν στην ενημέρωση των γονέων για τον ηλεκτρονικό εθισμό καθώς και στην εκμάθηση τεχνικών επίβλεψης, μέσα από διαδραστικά work shops.
- Δράσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα-δράσεις προς την κοινότητα: Ενημερωτικές ενέργειες της διεπιστημονικής μας ομάδας σε σχολεία, αθλητικά κέντρα, χώρους εστίασης , κεντρικές πλατείες με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου.
-Ο φορέας «Διάδρασις» λειτουργεί το πρόγραμμα αποκατάστασης «Δια…Λόγου Τέχνη» στο οποίο υπάγονται τρία διεπιστημονικά κέντρα όπου παρέχονται δωρεάν θεραπευτικές συνεδρίες και σχολική μελέτη στα παιδιά άπορων οικογενειών.

Πληροφορίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου