Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Τέσσερις συγγραφείς στέλνουν το μήνυμα για την πιο ξεχωριστή Ανάσταση

Οι συγγραφείς που στέλνουν το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα είναι οι: Μάνος Κοντολέων, Μαρίνα Γιώτη, Θάνος Κονδύλης, Γιώργος Λάγιος.  (Δείτε επίσης: Ευχές για την πιο ξεχωριστή Ανάσταση από 48 προσωπικότητες)


Μάνος Κοντολέων: 



Καλή -και σύντομα- Ανάσταση!


Μαρίνα Γιώτη:



Ένα φτέρνισμα της φύσης ο κορονοϊός και ξαφνικά βρεθήκαμε μια ολόκληρη ανθρωπότητα, ζαλισμένη από το ράπισμα, να ψάχνουμε να βρούμε την δρόμο μας. Ίσως τελικά η ευτυχία να είναι στα απλά. Στάσου μια στιγμή, παρατήρησε τι έχει αξία και απόλαυσε τα μικρά, τα καθημερινά θαύματα. Εύχομαι η Άνοιξη που μόλις μπήκε να είναι μια νέα αρχή προσωπικής αναζωογόνησης και επανεκκίνησης όλου του πλανήτη, όπου θα κοιτάξουμε μέσα μας και θα βρούμε τι είναι αυτά που δουλεύουν και τι πρέπει να αλλάξουμε ριζικά για να πάμε παρακάτω. Ο πλανήτης μας προειδοποίησε και εμείς δεν πρέπει να αγνοούμε άλλο τα σημάδια. Καλή Ανάσταση σε όλους, τόσο προσωπική όσο και συλλογική.

Θάνος Κονδύλης:



Ο Θείος λόγος και η θυσία της Σταύρωσης ας καθοδηγούν την κάθε σκέψη μας για να βλέπουμε πίσω με κατανόηση, μπροστά με ελπίδα, γύρω μας με αγάπη! Εύχομαι ολόψυχα το Άγιο Φως της Ανάστασης να καταυγάσει τις ψυχές όλων μας και να φέρει ευλογία σε κάθε βήμα μας στο ταξίδι της ζωής.

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!




Γιώργος Λάγιος:

Ίσως είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας που όλο το ανθρώπινο είδος αντιμετωπίζει έναν κοινό εχθρό. Εύχομαι όταν επιτέλους επανακτήσουμε την ελευθερία μας να μη ξεχάσουμε πως όλοι είμαστε φτιαγμένοι από το ίδιο υλικό.

Καμία θρησκεία, καμία φυλή, σεξουαλικη η πολιτική ταυτότητα δεν αλλάζει το γεγονός πως πρέπει να είμαστε ενωμένοι χωρίς καμία κριτική ο ένας για τον άλλον.

Φερόμαστε όπως θέλουμε να μας φέρονται και αγαπάμε όχι μόνο τον εαυτό μας και τους άλλους, αλλά τα ζώα και και οτιδήποτε μας περιβάλει. Από τον αέρα που αναπνέουμε μέχρι το νερό και τον ήλιο ..,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου