Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Οχτώ πρωταθλητές στέλνουν μήνυμα για την πιο ξεχωριστή Ανάσταση

Οι πρωταθλητές που στέλνουν το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα είναι οι: Γρηγόρης Πολυχρονίδης, Κώστας Δουβαλίδης, Δημήτρης Βεργίνης, Ειρήνη Δεληγιάννη, Δημήτρης Καλαμπάκας, Γρηγορία Κεραμίδα, Ρούλα Μούλη, Κατερίνα Σωτηρίου.  (Δείτε επίσης: Ευχές για την πιο ξεχωριστή Ανάσταση από 48 προσωπικότητες)

Γρηγόρης Πολυχρονίδης:


Εύχομαι φέτος το Πάσχα, όλοι οι Έλληνες να είμαστε ενωμένοι και δυνατοί! Αντιμετωπίζουμε μία μεγάλη πρόκληση, την οποία μόνο με μεγάλη προσοχή και αισιοδοξία μπορούμε να νικήσουμε! Πρέπει λοιπόν όλοι μαζί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να βοηθήσουμε αυτούς που έχουν ανάγκη και να είμαστε υπεύθυνοι για τις πράξεις μας, ούτως ώστε να σταματήσουμε αυτή την πανδημία!


Κώστας Δουβαλίδης:

Εύχομαι το φετινό Πάσχα που θα μας βρει δυστυχώς στα σπίτια μας με την οικογένεια μας χωρίς να μπορούμε να το γιορτάσουμε όπως πρέπει και αρμόζει να μας βρει πάνω από όλα ευτυχισμένους και δυνατούς , γεμάτους αυτοπεποίθηση και χαρά πως θα περάσουμε τις δύσκολες αυτές μέρες που ζούμε!!

Δημήτρης Βεργίνης:

Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα η χώρα μας αλλά και όλος ο κόσμος ζει πρωτόγνωρες συνθήκες. Όλοι μας λοιπόν είμαστε υποχρεωμένοι να μείνουμε σπίτι όσο χρειαστεί, προστατεύοντας όχι μόνο τον εαυτό μας άλλα και τους συνανθρώπους μας και τις ευπαθείς κυρίως ομάδες. Το Πάσχα και η Ανάσταση πλησιάζουν και σίγουρα δε θα είναι παρόμοια με τα προηγούμενα χρόνια, λόγω της δύσκολης αυτής δοκιμασίας που περνάμε. εύχομαι να την αφήσουμε πίσω γρήγορα και του χρόνου τέτοια εποχή να γιορτάσουμε με άλλη ψυχολογία την Ανάσταση του Κυρίου.
Χρονιά πολλά σε όλους!!


Ειρήνη Δεληγιάννη: 


Φέτος ένα ιδιαίτερο Πάσχα για όλους μας, δεν θα σουβλισουμε αρνί, δεν θα βρεθούμε με τους αγαπημένους μας συγγενείς και φίλους. Αναγκαζόμαστε να μείνουμε σπίτι, κάποιοι είμαστε τυχεροί και έχουμε τις οικογένειές μας, άλλοι συνάνθρωποι μας είναι μόνοι τους. Εύχομαι λοιπόν η Ανάσταση να φέρει  σε όλους υγεία και αισιοδοξία για το μέλλον. Όπως αντέξαμε όλες τις κακουχίες που μας έφερε η οικονομική κρίση τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα θα βγούμε νικητές απ’ τον ιό και πιο δυνατοί από πριν. Υγεία και δύναμη σε όλους!






Δημήτρης Καλαμπάκας:

Οι σκέψεις μου αυτές τις Άγιες μέρες είναι στους ανθρώπους που μάχονται πραγματικά να κερδίσουν έναν εχθρό που μας χτυπάει πισώπλατα όλο αυτόν τον καιρό. Αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες. Στη χώρα μας λόγω των άμεσων μέτρων τα πράγματα δείχνουν να είναι σε καλό επίπεδο συγκριτικά πάντα με άλλες περιοχές όπου η κατάσταση έχει ξεφύγει!! Ίσως είναι το πρώτο Πάσχα, η πρώτη Ανάσταση του Κυριου, που θα ζήσουμε όλοι με διαφορετικό τρόπο. Πρέπει όμως να συμμορφωθούμε ακόμα κ αυτές τις μέρες και να στηρίξουμε όλη την προσπάθεια που κάναμε ως τώρα, ώστε να μην θρηνήσουμε και άλλα θύματα! Είναι ευκαιρία για όλους μας να ζήσουμε ένα Πάσχα πιο αληθινό, με κατανυκτικο τρόπο, που ίσως όλα αυτά τα χρόνια το είχαμε παραποιήσει και ήταν απλώς ένα "κοινό γεγονός". Εύχομαι ένα πιο συνειδητοποιημενο Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους. Και φυσικά.. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.. για όσο χρειαστεί...




Γρηγορία Κεραμίδα:


Εύχομαι από καρδιάς το Φως της Ανάστασης να χαρίζει ελπίδα, αγάπη, αισιοδοξία και δύναμη στις δύσκολες μέρες που διανύουμε.

Υγεία σε όλους!!














Ρούλα Μούλη:

Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο, καλή Ανάσταση, χρόνια πολλά και καλό Πάσχα με υγεια, ευτυχία και χαρά! Μπορεί οι μέρες που διανύουμε να είναι δύσκολες και περίεργες, αλλά δεν πρέπει να σταματήσουμε στιγμή να σκεφτόμαστε θετικά! Δείξτε την αγάπη σας στους δικούς σας ανθρώπους, απολαύστε τις στιγμές που θα περάσετε μαζί τους αυτές τις ημέρες μέσα στο σπίτι! Μέσα σε αυτήν μπόρα είναι ευκαιρία να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας και να βρούμε προσωπική γαλήνη! Καλό Πάσχα σε όλους!









Κατερίνα Σωτηρίου:




Εύχομαι από καρδιάς το Φως της Αναστάσης να ζεσταίνει τις καρδιές μας και να μας εμψυχώνει στον καθημερινό σωματικό και πνευματικό αγώνα για μια καλύτερη ποιότητα ζωής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου