Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Πέντε τραγουδιστές στέλνουν μήνυμα για την πιο ξεχωριστή Ανάσταση

Οι τραγουδιστές που στέλνουν το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα είναι οι: Κώστας Μπίγαλης, El Zeraw Vegas, Μαριάννα Κουκουτσάκη, Μαρία Θεοδότου, Κασσιανή Λειψάκη.  (Δείτε επίσης: Ευχές για την πιο ξεχωριστή Ανάσταση από 48 προσωπικότητες)



Κώστας Μπίγαλης:



Εύχομαι να τελειώσει σύντομα αυτή η περιπέτεια και να έχουμε πίσω την ζωή μας.


El Zeraw Vegas:


Θεωρώ ότι όλο αυτό είναι και ένα δώρο στην ανθρωπότητα...Μετά από τόσα χρονιά στο στρες και το τρέξιμο,ειδικά την τελευταία δεκαετία λόγω κρίσης, χρειαζόταν ο κόσμος μια ανάπαυλα.Για την επόμενη μέρα θα ανησυχήσω όταν έρθει.
Οπότε δράττομαι της ευκαιρίας και εύχομαι σε όλο τον κόσμο Καλή Ανάσταση,υγεία,δύναμη.





Μαριάννα Κουκουτσάκη:

Σε αυτές τις σκοτεινές μέρες που περνάμε και που  πραγματικά καταλαβαίνουμε πως τίποτα δεν είναι δεδομένο,  αντιλαμβανόμαστε πόση σημασία έχει να εκτιμούμε τα μικρά μα καθόλου ασήμαντα πράγματα που έχουμε στην ζωή μας. Εύχομαι λοιπόν αυτή η Ανάσταση να μας βρει όλους πιο συνειδητοποιημένους. Ας νιώσουμε την ζεστασιά της ελπίδας και το Φως της ανατολής των καλύτερων ημερών που ξημερώνουν.










Μαρία Θεοδότου:

Οι στιγμές που ζούμε παγκοσμίως μας έδειξαν εμπράκτως την σπουδαιότητα της Υγείας μας! Αυτό εύχομαι ολόψυχα σε όλο τον κόσμο.

Αν είσαι υγιείς τότε είσαι ελεύθερος, ευτυχισμένος και πλούσιος!














Κασσιανή Λειψάκη:


Χριστός ανέστη!! Χρόνια πολλά! Με υγεία!!!!  Με υγεία.... Μια ευχή που την δίνουμε σε κάθε γιορτή, σε κάθε χαρά, σε κάθε τι σημαντικό που γίνεται στη ζωή μας.... Όμως αυτες τις γιορτές, αυτό το Πάσχα θα την εννοούμε περισσότερο από κάθε άλλη φορά.... Ένα διαφορετικό Πάσχα για όλους μας λοιπόν, που μας μαθαίνει ή μας υπενθυμίζει πως χωρίς την υγεία μας δεν έχουμε τπτ.... Ας γιορτάσουμε φέτος σπίτι μας, ας μείνουμε σπίτι, και ας είναι αυτή η ανάσταση η αρχή για μια καινούρια ζωή καλύτερη και πιο συνειδητοποιημενη..... Καλό Πάσχα λοιπόν!!! Χρόνια πολλά με υγεία....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου