Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Ευτυχώς βλέπουμε ακόμη μπάλα!

Το σφύριγμα της λήξης των αναμετρήσεων της 2ης αγωνιστικής του Champions League μετέτρεψε τους βαθμολογικούς πίνακες σε γρίφους για δυνατούς λύτες καθώς οι εκπλήξεις και οι ανατροπές έφεραν τα πάνω-κάτω.

Με υπογραφή Σαμαρά
Ο Γιώργος Σαμαράς ήταν αυτός που βοήθησε τη Σέλτικ να γράψει ιστορία…
Ο Έλληνας άσος ήταν αυτός που με πραγματικά όμορφο  γκολ έδωσε τη νίκη μέσα στη Μόσχα στην ομάδα του με 3-2 κόντρα στην Σπαρτάκ Μόσχας και αυτό ήταν το πρώτο «τρίποντο» για τους «Κέλτες» σε επίπεδο ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ!

Ηχηρό χαστούκι σε Bayern
Ηχηρό χαστούκι δέχθηκε η Μπάγερν στο Μινσκ από την Μπάτε Μπορίσοφ καθώς γνώρισε την ήττα με 3-1

Πάρτι της Chelsea στη Δανία
Πάρτι έκανε η πρωταθλήτρια Ευρώπης  Chelsea στη Δανία δείχνοντας σε όσους αμφισβητούν την υπεροχή της πως δίκαια αυτή κατέχει το στέμμα.  
Πιο συγκεκριμένα η Chelsea συνέτριψε την αδύναμη Nortzelant,  με 4-0 (33΄, 82΄ Mata, 79΄ David Luiz, 89΄ Ramírez).

Στο ρελαντί η Barca αλλά άτυχη
Η Barcelona χωρίς να δυσκολευτεί στην γειτονική Λισσαβόνα  σκόραρε δύο φορές σε βάρος της Benfica . Τα γκολ  πέτυχαν στο 5΄ ο  Sanchez  και στο  55΄ο Fábregas , αλλά πλήρωσε ακριβό αντίτιμο καθώς έχασε με (νέο) τραυματισμό τον Puyol και με κόκκινη τον Bouskets.




Άστραψε ο Van Persie
Ό,τι πληρώνεις παίρνεις και απόψε ο Van Persie έδειξε πως άξιζε τα χρήματα που έδωσαν οι «κόκκινοι διάβολοι» για να τον αποκτήσουν καθώς ήταν αυτός που με δύο τέρματα του έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά και οδήγησε την ομάδα του στην νίκη.
Η Manchester United συνήλθε γρήγορα από την "ψυχρολουσία" στην οποία την υπέβαλε το γκολ του Καπετάνου στο 14΄ και με δύο γκολ του Van Persie (29΄, 49΄) έφτασε στο τρίποντο.


«Άλωσε» την Πόλη
Η Braga άλωσε την Κωνσταντινούπολη νικώντας  τη Galatasaray με 2-0 . Τα τέρματα σημείωσαν στο 27΄ Reuben Michaelle,  κα στις καθυστερήσεις ο  Allan. Έτσι ρέφαρε την ήττα της στην πρεμιέρα και έδειξε πως είναι πολύ σκληρή για να τη θεωρούν εύκολη λεία οι αντίπαλοι της.





Πολύ σκληρή η Shaktar για τα δόντια της Juve
Οι Ουκρανοί αποδείχθηκαν πολύ σκληροί για τους σούπερ-σταρ της  Juventus αφού έφυγαν από το  Τορίνο με το βαθμό της ισοπαλίας.
Η Juventus δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Shakhtar Donetsk, παραχωρώντας ισοπαλία 1-1.




Επαγγελματική νίκη για τη Valencia
Μια επαγγελματική νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Valencia  αφού επικράτησε στο «Mestagia»  της γαλλικής Lille με 2-0, χάρις σε ισάριθμα τέρματα του Jonas στο 38ο και στο  75ο λεπτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου