Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

«Δεν είναι δυνατόν να ήσαν άνθρωποι με σώας τα φρένας που υπεξήρεσαν εν ώρα νυχτός τη γερμανικήν σημαίαν την ώρα που αυτή εκυμάτιζεν επί της Ακροπόλεως παραπλεύρως της δικής μας ελληνικής σημαίας»


«Κατεχόμενος νότος» η Ελλάδα σύμφωνα με όσα λέει κάθε μέρα από το μικρόφωνο του Real Fm o Γιώργος Τράγκας...
Πολλοί γελάνε και άλλοι πάλι αγνοούν το παραπάνω χαρακτηρισμό και υπάρχουν και αυτοί που επιμένουν πως είναι και υπερβολικός...Είναι όμως;  Και βέβαια όχι.
Οι εξελίξεις που τρέχουν με ταχύτητα και ο τρόπος που την παρουσιάζουν τα Μέσα αποχαυνώνουν ακόμη και αυτόν που έχει κρίση..
.Δυστυχώς η ιστορία των νεότερων χρόνων που δεν διδάχθηκε ποτέ στα σχολειά άφησε κενά στην συνείδηση των Ελλήνων, τόσα που οι εχθροί της, επιβάλουν τις ίδιες τακτικές με αυτές της κατοχής και απ’ ότι φαίνεται τώρα πετυχαίνουν τους στόχους τους.
Οι ομοιότητες πολλές...Ο σύγχρονος στρατηγός Τσολάκογλου διδάσκει σε ξένα Πανεπιστήμια σήμερα και είναι στο απυρόβλητου του ελληνικού Τύπου. Τα δε Μέσα με έναν μανδύα αντιμνημονιακό κάνουν απίστευτη μνημονιακή πολιτική προβάλλοντας συνεχώς ακραίες πολιτικές τάσεις δυναμώνοντας τις.
Το Πινάκιο για να απαντήσει σε όλα τα παραπάνω που συμβαίνουν γύρω μας και να σας δείξει πως η ιστορία επαναλαμβάνεται και οι «σύγχρονοι πατριώτες» είναι δοσίλογοι που έρχονται από τα παρελθόν με άλλα προσωπεία σας παραθέτει ιστορικό ντοκουμέντο. Τη Βραδυνή της κατοχής, (εφήμερίδα) η οποία αρχίζει το βασικό της άρθρο την επόμενη που ο Γλέζος και ο Σάντας είχαν κατεβάσει την ναζιστική σημαία από την ακρόπολη ως εξής: «Δεν είναι δυνατόν να ήσαν άνθρωποι με σώας τα φρένας που υπεξήρεσαν εν ώρα νυχτός τη γερμανικήν σημαίαν την ώρα που αυτή εκυμάτιζεν επί της Ακροπόλεως παραπλεύρως της δικής μας ελληνικής σημαίας.Πάντως δεν είναι δυνατόν να ήσαν Έλληνες που αγαπούν το Έθνος των»....Σας θυμίζουν κάτι αυτά; Τα συμπεράσματα δικά σας. Μεγαλώστε τη φωτογραφία να δείτε τι έγραφε τότε η εφημερίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου