Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Το μέταλλο του πρωταθλητή

Τη δεύτερη θέση στο  διεθνές meeting tae kwon do κατέλαβε η 16χρονη Ειρήνη Μπουράκη από την Πτολεμαΐδα. Η ίδια είχε κατέβει στους αγώνες με σκοπό να διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο και τα κατάφερε.

Άλλωστε είναι αθλήτρια στο Σύλλογο Εορδαϊκή  Δύναμη στον οποίο ηγείται ο προπονητής και «δάσκαλος» Χρήστος Χρηστίδης, ο οποίος ειδικεύεται στο να «φτιάχνει» πρωταθλητές.
Ο ίδιος παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες των ημερών δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει το έργο του. Η καλύτερη ανταμοιβή του, στιγμές όπως η σημερινή που η πρωταθλήτρια του παρέδωσε στον αγωνιστικό χώρο μαθήματα tae kwon do.
Μήπως η Πολιτεία και οι παράγοντες του αθλητισμού δώσουν κάποια στιγμή την πρέπουσα σημασία και αξία σε αθλήματα και αθλητές που συνεχώς φέρνουν επιτυχίες στη χώρα μας και να παραμερίσουν για λίγο τα λαοφιλή αθλήματα;




Ετοιμάζει κι άλλους πρωταθλητές ο Χρήστος Χρηστίδης

Να θυμίσουμε πως η  Γραμματούλα Χρηστίδου, αθλήτρια της Εορδαϊκής Δύναμης κατέχει την 3η θέση στον κόσμο στο tae kwon do. Σήμερα η Ειρήνη Μπουράκη 2η σε διεθνές meeting.
Απ΄ότι μαθαίνουμε στο «εργαστήρι» του ο Χρήστος Χρηστίδης ετοιμάζει και άλλους αθλητές που διψούν για διακρίσεις και μετάλλια  και να δουν την γαλανόλευκη να κυματίζει ψηλά. Ευχή μας είναι να τα καταφέρουν και η Πολιτεία να τους ανταμείψει κάποτε έστω και ηθικά.
Διαβάστε επίσης:   



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου