Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Τι γυρεύουν στην Θεσσαλονίκη ο Τζόνι Ντεπ και η Αντζελίνα Τζολί;


Η Αντζελίνα Τζολί στη...Θεσσαλονίκη 
Κι όμως αυτή την στιγμή που μιλάμε στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Τζόνι Ντεπ αλλά και η  Αντζελίνα Τζολί
Διασταυρώστε την παραπάνω είδηση…σας προκαλούμε, αλλά στην αναζήτηση της μην εκπλαγείτε ή μάλλον μην τρομάξετε αν στο διάβα σας συναντήσετε την Μαρία Κάλλας και τον Μάικλ Τζάκσον.
Μη βιάζεστε να βγάλετε συμπέρασμα… όλα τα παραπάνω εξηγούνται και μάλιστα πολύ απλά.

Το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων του Θεόδωρου Κοκκινίδη άνοιξε τις πύλες του για το κοινό στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στο Κτίριο Μ2 έως και τις 28 Φεβρουαρίου.
Ο επισκέπτης μπορεί να πληροφορηθεί για την τέχνη των κέρινων ομοιωμάτων από τον ίδιο τον δημιουργό και να βρεθεί ανάμεσα στην Μελίνα Μερκούρη, τον Μίμη Πλέσσα,την Ρένα Βλαχοπούλου, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την Βούλα Πατουλίδου ,την Αντζελίνα Τζολί , τον Τζόνι Ντέπ, τον Μάϊκλ Τζάκσον ,την Μαρία Κάλλας και άλλες αγαπημένες φυσιογνωμίες. Το Μουσείο λειτουργεί από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ όλες τις ημέρες. Τιμές εισιτηρίων. 5 ευρώ ενηλίκων. 4 ευρώ παιδιά γυμνασίου λυκείου 3 ευρώ παιδιά δημοτικού


Μεγάλο ενδιαφέρον
Ο Θεόδωρος Κοκκινίδης μιλώντας στο Πινάκιο υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Πριν ακόμη μεταφερθεί  το Μουσείο στο μέγαρο μουσικής και αφότου γνωστοποιήθηκε, υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον από το κοινό αλλά και τα σχολεία της πόλης και των γύρω νομών, ήδη είναι κλεισμένα όλα τα πρωινά με επισκέψεις  σχολείων ενώ δεν σταματά η ροη των επισκεπτών σε καθημερινή βάση.

Το κοινό αντιδρά με ενθουσιασμό και εκπλήσσονται με το θέαμα που αντικρίζουν λέγοντας ότι  είναι ανώτερο των προσδοκιών τους.

Αυτό όμως που για εμένα είναι βασικό να επικοινωνήσω ιδιαίτερα στα παιδιά είναι το κομμάτι της δημιουργίας αλλά και γενικότερα της τέχνης αυτής».


Διαβάστε επίσης:   O «Monsieur Tussauds»της Καβάλας μιλά στο Πινάκιο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου