Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Είναι σημαντικό να προσφέρεις...μπορείς!

Για 2η συνεχόμενη χρονιά το «Μαζί για το Παιδί» προσφέρει σε άπορες οικογένειες μέσω του προγράμματος «Είναι σημαντικός να Προσφέρεις». Σύμμαχος του σε αυτήν την δράση είναι τα Κοινωνικά Παντοπωλεία Αθήνας, Πειραιά και Θεσσαλονίκης της Μαρινόπουλος Α.Ε. αλλά και σύμμαχοι θα πρέπει να θεωρούμαστε και εμείς όλοι ως καταναλωτές.

Περιγραφή του προγράμματος:

Στο πλαίσιο του προγράμματος έχουν δημιουργηθεί 2 κάρτες αξίας €5, €20 με την ειδική σήμανση «Είναι σημαντικό να προσφέρεις».
Οι κάρτες διατίθενται στα καταστήματα Carrefour, Carrefour Express, Carrefour Μαρινόπουλος και τα καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα, με δυνατότητα ένταξης και άλλων σημείων πώλησης στο πρόγραμμα μελλοντικά!
Τα χρήματα από την αγορά των καρτών διατίθενται εξολοκλήρου στους δικαιούχους του προγράμματος (100%), χάρη στην υποστήριξη των χορηγών και συνεργατών μας.

Σκοπός Προγράμματος:

Το πρόγραμμα «Είναι σημαντικό να προσφέρεις» αποσκοπεί στη βοήθεια άπορων οικογενειών, με στόχο να:

Ελαφρύνει τον ήδη επιβαρυμένο οικογενειακό προϋπολογισμό άπορων οικογενειών που απευθύνονται στους φορείς με τους οποίους συνεργάζεται  η Ένωση για βοήθεια.
Βοηθήσει μακροπρόθεσμα τις προστατευόμενες οικογένειες να ανακάμψουν από το σοκ της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, διαφυλάσσοντας την αξιοπρέπειά τους
Ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη, και
Διασφαλίσει τη διαφάνεια στις διαδικασίες που ακολουθούνται για την παροχή σίτισης σε άπορες οικογένειες  καθώς οι οικογένειες που εντάσσουμε στο πρόγραμμα δε συμμετέχουν και σε άλλα προγράμματα.

Κριτήρια υπαγωγής οικογένειας στο Πρόγραμμα:

Εισόδημα: Το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα να μην ξεπερνά τις € 6.000.
Οικογενειακή κατάσταση: Βασική προϋπόθεση υπαγωγής στο Πρόγραμμα είναι να υπάρχουν ανήλικα τέκνα. Θα συνεκτιμώνται επίσης οι συνθήκες στέγασης της οικογένειας.
Τα νοικοκυριά δεν θα πρέπει να συμμετέχουν σε άλλο αντίστοιχο πρόγραμμα σίτισης/προμήθειας προϊόντων που διοργανώνουν άλλοι φορείς (π.χ. Δήμοι κ.λ.π.).
Τα νοικοκυριά επιλέγονται αποκλειστικά από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»  έπειτα από έλεγχο των απαραίτητων δικαιολογητικών σε συνεργασία με φορείς παιδικής προστασίας.


Στηρίξετε και εσείς μια οικογένεια σε ανάγκη αγοράζοντας την ειδική κάρτα «Είναι σημαντικό να προσφέρεις».

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κοινωνική υπηρεσία της Ένωσης στο  210 74 82 690 ή στο socialservice@mazigiatopaidi.gr.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου