Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015

Η νέα τηλεοπτική συνήθεια...καθημερινά και απλά!!!Μια εκπομπή με γνώμονα τον άνθρωπο παρουσιάζουν η Έλσα Ποιμενίδου και ο Χάρης Αρβανιτίδης καθημερινά από την συχνότητα της ΕΤ3.


Η εκπομπή «Καθημερινά κι Απλά» είναι γεμάτη από  γεγονότα, δράσεις από κάθε γωνιά της περιφέρειας πρωταγωνιστούν και ενημερώνουν για όλα όσα αξίζει σήμερα να έχουν λόγο και εικόνα. Ένα παράθυρο στην Κεντρική Μακεδονία -και όχι μόνο-  που μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτό ολόκληρη η χώρα.
Μάλιστα η εκπομπή συμπράττει με τον 9,58fm του  Ραδιοφωνικού Σταθμού Μακεδονίας της ΕΡΤ3, καθώς η τηλεόραση αγαπάει το ραδιόφωνο. 

Άλλωστε ο  9,58 από την ίδρυση του παράγει πολιτισμό και η πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ3 γίνεται δίαυλος επικοινωνίας με συνδέσεις μέσα από το ραδιοφωνικό στούντιο με τους δημοσιογράφους και τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του σταθμού για όλες τις πολιτιστικές δράσεις.  Θέματα που αφορούν τη σύγχρονη γυναίκα, το παιδί, την οικογένεια, αλλά και χρηστικές πληροφορίες μαζί με δυνατή τη σύμπραξη του πολιτισμού «Καθημερινά και απλά» από τις 11.00 έως τις 12.30.


Info

Μεταδίδεται: Καθημερινά, από Δευτέρα ως Παρασκευή, από 11:00 έως τις 12:30
Συντελεστές:
Παρουσίαση: Χάρης Αρβανιτίδης, Έλσα Ποιμενίδου
Αρχισυνταξία: Τζένη Ευθυμιάδου
Σκηνοθεσία: Βούλα Κωστάκη
Παραγωγή: Κώστας Γκουντίνας
Ρεπορτάζ: Όλγα Δαδίνη-Χιωτέρη

Συντάκτης πολιτιστικών: Θανάσης Γωγάδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου