Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Οι συγκλονιστικές ειδήσεις που μετέδωσε ο Κυριάκος Παπουλίδης το 2017


Η πιο ενδιαφέρουσα είδηση που μετέδωσα αφορούσε την κατασκευή αναπηρικών αμαξιδιων για ζωάκια με κινητικά προβλήματα απο την ομάδα +2Feet του Βασιλη Τζιγκούρα. Είναι μοναδικό να βλέπεις ότι στην Ελλαδα της κρίσης, όπου όλα γύρω μας καταρρέουν, υπάρχουν άνθρωποι με ευαισθησίες και οράματα.

 Η πιο λυπητερή είδηση είχε να κάνει με τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν οι Σύλλογοι Ευπαθών Ομάδων να μην μπορούν να συνεχίσουν τις δραστηριότητες τους λόγω έλλειψης οικονομικών πόρων και πλήρη απουσία βοήθειας από κρατικούς φορείς. Ωστόσο, την πιο δύσκολη στιγμή εμφανίζονται άνθρωποι που ευαισθητοποιούνται και με μεγάλες προσπάθειες κινητοποίησης καταφέρνουν να ανατρέψουν τέτοιες δυσάρεστες εξελίξεις..

 Όσον αφορά στην πιο χαρούμενη είδηση, πρόκειται για την εύρεση συμβατών δοτών μυελού των οστών από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζανης "Γέφυρα Ζωης". Ειναι σπουδαίο να παρακολουθείς και να συμμετέχεις έστω και στο ελάχιστο σε μια τέτοια προσπάθεια που δίνει ζωή και ελπίδα στους συνανθρώπους μας. 4. Εύχομαι το 2018 να φέρει ειδήσεις γεμάτες αγάπη, φως και ελπίδα. Για να γίνει το όραμα αυτό πραγματικότητα, κάθε πολίτης ατομικά με τον τροπο που σκέφτεται και δρα, ας τοποθετήσει τη δική του ψηφίδα για μια κοινωνία ειρήνης, συνεργασίας και προόδου του πολιτισμού. Εξ αλλου η ζωη αξίζει μονο οταν μπορεις να τη μοιράζεσαι!


Ο Κυριάκος Παπουλίδης είναι ο παρουσιαστής της εκπομπής Μήνυμα Ζωής που προβάλεται από το FLASH TV Δυτικής Μακεδονίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου