Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Αυτές τις γιορτές παίξτε με τα νέα παιχνίδια του Δεσύλλα

Οι ημέρες των γιορτών πλησιάζουν! Είναι οι ημέρες της αγάπης αλλά και ταυτόχρονα αυτές που συναντάμε τους δικούς μου τους ανθρώπους, τους ανθρώπους που αγαπάμε και η πολλές φορές μας τους στερεί η καθημερινότητα.
Στα γιορτινά τραπέζια μοιραζόμαστε γεύσεις, γέλια, χαρά αλλά και γνώσεις. Αφού μετά από τα γευστικά γεύματα ακολουθούν παιχνίδια. Δεκάδες παρέες θα ακονίσουν μυαλά, φαντασίες και αντανακλαστικά αφού τα επιτραπέζια αυτές τις «απαιτήσεις» έχουν.
Στο πλαίσιο αυτό το Πινάκιο  σας  προτείνει τα νέα επιτραπέζια παιχνίδια της ελληνικής εταιρείας «Δεσύλλας» που θα σας καθηλώσουν.  
Επιστρατέψτε την στρατηγική σας, κλείστε το μάτι στην τύχη σας και περάστε όμορφα παίζοντας όσο χρονών και αν είστε…

Escape Room - Το Παιχνίδι


Μπορείτε να παραμείνετε ψύχραιμοι υπό πίεση;
Νιώστε την συγκίνηση και απολαύστε το μυστήριο ενός Escape Room στο σαλόνι του σπιτιού σας.
Θα πρέπει να συνεργαστείτε όλοι μαζί για να λύσετε τους γρίφους και να ανακαλύψετε όλα τα κρυφά στοιχεία. Μην ξεχνάτε, κερδίζετε μαζί ή χάνετε μαζί.
Έχετε μόνο 60 λεπτά για να λύσετε την κάθε περιπέτεια. Ο ειδικός Χρονο-Αποκωδικοποιητής θα μετράει αντίστροφα το χρόνο, θα δημιουργεί ατμόσφαιρα με ειδικούς ήχους και θα σας βοηθά κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.
Μήπως όμως κρύβει και άλλα μυστικά;

Ανακαλύψτε το παίζοντας Escape Room,Το Παιχνίδι!







ΥΠΕΡΑΤΟΥ™

Ετοιμάσου για ένα ταξίδι στο παρελθόν, με τις καινούργιες τράπουλες «ΥΠΕΡΑΤΟΥ™». Το αγαπημένο παιχνίδι καρτών μικρών και μεγάλων ξανά διαθέσιμο με 4 δημοφιλείς κατηγορίες:
Πολεμικά Αεροσκάφη
Φόρμουλα 1
Υπερ-Αυτοκίνητα
Μοτοσυκλέτες, Super Bikes
Διάλεξε χαρακτηριστικό, σύγκρινε το με του αντιπάλου, και κέρδισε την κάρτα! Χρησιμοποίησε έξυπνα την κάρτα ΥΠΕΡΑΤΟΥ ™ και βγες μπροστά! Παίξε και μάθε τα πάντα για τα πιο απίστευτα οχήματα του πλανήτη!




Πινιάτα Πάρτυ


Γεμίστε την Πινιάτα με παιχνίδια, γλυκά και … άχρηστα αντικείμενα! Προσπαθήστε να μαντέψετε με τι γεμίζουν οι άλλοι παίκτες τις Πινιάτες και… σπάστε την σωστή! Η διαίσθησή σας, η παρατηρητικότητα και η λογική θα σας οδηγήσουν στο πιο ξέφρενο “Πινιάτα Πάρτυ”!














Παγωτάκιας


Φτιάξε πρώτος τις πιο ανατρεπτικές γεύσεις!
Είναι μια όμορφη και ηλιόλουστη μέρα!
Οι παίκτες παίρνουν τον ρόλο ενός παγωτατζή, όπου πελάτες μπαίνουν στην ουρά για να δοκιμάσουν νέες και δροσιστικές γεύσεις παγωτού!
Όσο πιο γρήγορα ολοκληρώσετε τις παραγγελίες των πελατών σας, τόσο πιο πετυχημένος «ΠΑΓΩΤΑΚΙΑΣ» θα γίνετε!










Κουιζ(ω)άκι




Ποιο ζωάκι είναι το μεγαλύτερο; Ποιο είναι το πιο αργό; Ο πιο γρήγορος παίκτης που θα βρει ποιο από τα ζωάκια αντιστοιχεί στην ερώτηση του γύρου, κερδίζει!
Με 8 κατηγορίες, 20 διαφορετικά ζωάκια, 60 κάρτες ερωτήσεων και άπειρους συνδυασμούς, ετοιμαστείτε για το πιο διασκεδαστικό Κουιζ(ω)άκι!











Παγοδρομίες


Οι πιγκουίνοι τρέχουν μέσα στο σχολείο, για να αρπάξουν τα ψάρια, όπου με ένα «σπρώξιμο›› τους δίνουμε φάλτσο ή τους κάνουμε να πηδούν! Πιάσε τους κατεργάρηδες, άρπαξε το ψάρι, σπρώξε τον πιγκουίνο!
Το ταμπλό του παιχνιδιού αποτελείται από 5 κουτιά που βρίσκονται το ένα μέσα στο άλλο. Όταν τα ενώσουμε, δημιουργούν το ταμπλό του παιχνιδιού το «Σχολείο των Πιγκουίνων». Μέσα σε αυτό, οι παίκτες, σε ρόλο πιγκουίνων, θα προσπαθήσουν να συλλέξουν όσα πιο πολλά ψάρια μπορούν, χωρίς να τους πιάσει ο επιμελητής του σχολείου (και αυτός πιγκουίνος!)
Οι πιγκουίνοι μπορούν να κινηθούν σε ευθεία γραμμή, σε γωνία με φάλτσα, ακόμα και να πηδήξουν τους τοίχους του σχολείου αν χρειαστεί.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου