Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Τρίποντο και στον τουρισμό από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Τρίποντο στις αφίξεις Αμερικάνων τουριστών στην Ελλάδα επιχειρεί να πετύχει ο ΕΟΤ για το 2018, καθώς η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, δημοσιοποίησε μέσω "τουίτ" ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα συνδράμει με την παρουσία του σε διαφημιστική καμπάνια του ΕΟΤ, με στόχο την ενίσχυση του τουρισμού από την αμερικανική αγορά.
Από τη Νέα Υόρκη, που βρίσκεται, η Ελληνίδα υπουργός, με αφορμή επενδυτικό φόρουμ, παρουσιάζει τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται για τον ελληνικό τουρισμό τη νέα χρονιά.


Η σημασία της αγοράς των ΗΠΑ

Η αγορά των ΗΠΑ είναι ιδιαίτερη σημαντική για τον ελληνικό τουρισμό, καθώς ήδη τρέχει με άνοδο 40% σε σχέση με πέρυσι με τις ελεύσεις τουριστών να αγγίζουν το 1 εκατομμύριο τουρίστες. Δυνητικά οι ειδικοί του κλάδου κάνουν λόγο για μια αγορά που μπορεί να προσφέρει και 2 εκατομμύρια τουρίστες.

Και συνέδριο

Προς αυτή την κατεύθυνση στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί, στις 14-17 Απριλίου 2018, το συνέδριο των Αμερικάνων Τουριστικών Πρακτόρων (ASTA) και αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον εκατοντάδων τουριστικών πρακτόρων από τις ΗΠΑ, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην ελληνική πρωτεύουσα για να το παρακολουθήσουν και να έρθουν σε επαφή με τουριστικούς επαγγελματίες της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου