Παραδοσιακές συνταγές με ένα μοντέρνο touch
Η πρώτη γαστρονομική ομάδα της Λερου είναι γεγονός . Με
επικεφαλή τον Νικόλαο Συφουνιό .
Η ομάδα θα έχει στο
επίκεντρο την ανάπτυξη του τοπικού προϊόντος αλλά και την αναβίωση παλιών
κλασικών συνταγών με ένα μοντέρνο Touch .
Στην ομάδα ανήκουν πέρα από τους αναγνωρισμένους και
διάσημους Σεφ Νικόλαο Κουλουσια και Νικόλαο Κουρούπη οι Ελένη Θεμελινα ,Χρήστος
Μπούτσης ,Ισιδωρος Τσακυριος,Σπύρου Κωνσταντίνος ,Σιφουνιος Σταματής μαζί με
άλλους φίλους και εθελοντές της ομάδας που είναι κρίκοι και πρόθυμοι να
βοηθήσουν στο έργο αυτό.
Η ομάδα φαίνεται να μπαίνει ενεργά στο χώρο της γαστρονομίας
και να κινείται με όραμα το πάντρεμα με νησιά των Δωδεκανησων αλλά και του
Αιγαίου γενικότερα.Με κοινό στόχο την ανάδειξη της παράδοσης του πολιτισμού και
της κουλτούρας του τόπου η ομάδα υπόσχεται και δεσμεύεται με εκδηλώσεις και
δράσεις αλλά και ακόμη και με δικά της προϊόντα έμπνευση των οποίων θα αποτελεί
ο τόπος και οι ρίζες του.