Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Κερδίστε ένα ξεχωριστό ημερολόγιο για το 2014

Λίγες ημέρες απομένουν από το νέο έτος το 2014...οπότε ένα ενδιαφέρον ημερολόγιο είναι μια πολύ ωραία πρόταση για δώρο.
Στο πλαίσιο αυτό οι εκδόσεις Παπαδόπουλος έχουν εκδώσει τις εξής συλλεκτικές σειρές:

''Ημερολόγιο τα παιδία λέγει''
Τρυφερά, αυθόρμητα και ξεκαρδιστικά, τα παιδιά αναρωτιούνται για τον κόσμο γύρω τους, διεκδικούν, θυμώνουν, απαντούν, προκαλούν, κάνουν σκανταλιές, μας φτάνουν πολλές φορές στα όριά μας! 


Στο φετινό πιτσιρικο-ημερολόγιο τα παιδιά θα μας ξεκουράσουν, θα μας κάνουν να γελάσουμε περισσότερο από ποτέ, θα μας θυμίσουν τη δική μας παιδική ηλικία. Απολαύστε το. Άλλωστε, είναι η φωνή τους που αλλάζει τον κόσμο.

'







'Ημερολόγιο οι 365 αποχρώσεις του γκρι (χιούμορ)''- ΣΤΑΘΗΣ
Το χιούμορ δίνει στα πράγματα τη σωστή διάσταση, ακόμα και στις πιο ακραίες και απροσδόκητες καταστάσεις. Όταν μάλιστα παίρνει και όλες τις αποχρώσεις του γκρι, έως βαθύ black χιούμορ, τότε όλα δείχνουν αλλιώς.











''Ημερολόγιο γένους Θηλυκού''-της Μανιά Χριστίνας
Τι κοινό, εκτός από το φύλο τους, έχουν η Υπατία, η Σαπφώ, η Ελεονόρα της Ακουιτανίας, η Μαρία Κάλλας, η Αγκάθα Κρίστι και άλλες πολλές που υπάρχουν σε αυτό το ημερολόγιο; Πολύ απλά: Έχουν γράψει Ιστορία. Είτε μιλάμε για την πρώτη γυναίκα πρωθυπουργό, είτε για την πρώτη γιατρό, είτε για τη βασίλισσα της Ποπ, πρόκειται για γυναίκες που πάλεψαν, αγωνίστηκαν για τα ιδανικά τους, ξεχώρισαν και τελικά νίκησαν τον χρόνο αφού άφησαν το στίγμα τους για τις επόμενες γενιές. Σίγουρα ο κόσμος θα ήταν διαφορετικός χωρίς αυτές.

Διαγωνισμός

Έξι αναγνώστες του Πινακίου μπορούν να διεκδικήσουν από ένα ημερολόγιο (δύο από την κάθε σειρά) προσφορά των εκδόσεων Παπαδόπουλος αρκεί να  κάνετε είναι να είναι κάνετε like εδώ και στην συνέχεια να στείλετε τα στοιχεία σας στην διεύθυνση pinakio.blog@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου