Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Η Κοζάνη συσπειρώνεται για ένα δικό της παιδί... Φορείς της πόλης δραστηριοποιούνται προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται προκειμένου ένα παιδί να μεταβεί στο εξωτερικό με σκοπό την αποκατάσταση της υγείας του... Το ΠΙΝΑΚΙΟ στηρίζει και διαδίδει την αξιέπαινη αυτή προσπάθεια

Αξιέπαινη κίνηση η οποία αποδίδει πλήρως την έννοια της αλληλεγγύης είναι αυτή που γίνεται στην Κοζάνη, αφού μαζεύονται χρήματα για την αποκατάσταση της υγείας ενός παιδιού της πόλης το οποίο πρέπει να μεταβεί στο εξωτερικό.

Φορείς της πόλης όπως το Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Κοζάνης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Όμιλος HUMANS Κοζάνης, τα Σωματεία Εργαζομένων Δ.Ε.Η «ΈΝΩΣΗ» & «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ», Σύλλογος Γυναικών Κοζάνης κ.α αγκαλιάζουν την προσπάθεια καθώς έχουν θέσει όλοι τους ως στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την υγεία του νεαρού. Μπράβο και πάλι μπράβο σε όλους τους, που αυτές τις εποχές δείχνουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται... Όσοι διαβάσετε την είδηση αυτή μη σταθείτε στον υπολογιστή σας, αλλά απευθυνθείτε στους φορείς που αναγράφονται στην αφίσα να βοηθήσετε ενεργά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου