Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Ο "Αθήνα 9,84" υποστηρίζει την 7η Παναττική Αθλητική Διοργάνωση Α.με.Α


Με σύνθημα «Είμαστε όλοι νικητές», αθλητές με αναπηρία από όλο το Λεκανοπέδιο δίνουν ραντεβού αύριο 3 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ στο Περιστέρι για την 7η Παναττική Αθλητική διοργάνωση για ΑμεΑ.
Η διοργάνωση πραγματοποιείται από τον φορέα  ΕΔΡΑ υπό την αιγίδα του δήμου Περιστερίου που παραχωρεί τον χώρο για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
Τα αγωνίσματα που θα κληθούν να φέρουν σε πέρας οι αθλητές είναι μπάσκετ με εκτέλεση βολών από μέση και κοντινή απόσταση, σκυταλοδρομία και τράβηγμα σχοινιού. Όλοι οι συμμετέχοντες θα τιμηθούν για την προσπάθεια τους λαμβάνοντας βραβεία.
Παράλληλα, στο πλαίσιο των αγώνων θα απονεμηθούν βραβεία και σε παραολυμπιονίκες όπως η Βούλα Καντζά, αλλά και ο Περιστεριώτης αθλητής και επί χρόνια αρχηγός της ομάδας μπάσκετ Γ.Σ. ΠεριστερίουΑντώνης Μάντζαρης, ο οποίος θα τιμηθεί για το ήθος του και την πορεία του στο ελληνικό μπάσκετ.
Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ «Ανδρέας Παπανδρέου», (Τζων Κέννεντυ & Γιαννιτσών 81, Περιστέρι), στις 09.00 το πρωί με ελεύθερη είσοδο.
Το θέμα δεν είναι η βράβευση αλλά το γεγονός ότι, αυτοί οι άνθρωποι με αυτόν τον τρόπο αισθάνονται πως δεν διαφέρουν από τους άλλους, είπε μεταξύ άλλων ο υπεύθυνος τύπου της Έδρας, Λευτέρης Θεοδωρακόπουλος, στον Αθήνα 9.84 και στην εκπομπή «Αθήνα αλά καρτ» με την Κωνσταντίνα Βρεττού.
Χορηγός Επικοινωνίας και ο Αθήνα 9.84

Ακούστε το ηχητικό:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου