Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Να πως θα στηρίξετε 150 άπορες οικογένειες….


Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί», πιστή στις αρχές της αλληλεγγύης και της προσφοράς, σας καλεί να συνδράμετε το έργο της, συμμετέχοντας στην εκστρατεία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για 150 άπορες οικογένειες και 37 ανήλικα παιδιά που υποστηρίζονται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο για Άτομα με Εγκεφαλική Παράλυση και Σύνδρομο Down «Φροντίδα» & τη Στέγη Ανηλίκων Πειραιά «Ο Καλός Ποιμήν» αντίστοιχα.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος «Φροντίδα» σιτίζει 150 άπορες οικογένειες με παιδιά που έχουν διαγνωσθεί με εγκεφαλική Παράλυση και σύνδρομο Down. Ενώ η Στέγη Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά φιλοξενεί σε καθημερινή βάση 37 παιδιά ηλικίας 5-17 ετών, που έχουν απομακρυνθεί από τις οικογένειές τους για σοβαρούς κοινωνικο-οικονομικούς λόγους.
Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» κάνει έκκληση για τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες αυτών των παιδιών και των άπορων οικογενειών τους. Συγκεκριμένα, τα παιδιά της «Φροντίδας» & της Στέγης Προστασίας Ανηλίκων» έχουν ανάγκη από:
- Τρόφιμα: Γάλα μακράς διάρκειας, Χυμοί, Αλλαντικά, Τυρί, Ψωμί του τοστ, Ζάχαρη, Αλεύρι, Μαρμελάδες, Μέλι, Δημητριακά, Μπισκότα – Σοκολάτες, Βούτυρο, Φρυγανιές, Ζυμαρικά, Όσπρια, Ρύζι κ.ά
- Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριστικά: Σαμπουάν – Αφρόλουτρα, Μπατονέτες, Οδοντόβουρτσες, Οδοντόπαστες, Ξυραφάκια, Σαπούνια, Σερβιέτες, Χλωρίνη, Υγρό πλυντηρίου, Μαλακτικό ρούχων, Καθαριστικό πατώματος, Υγρό για τα πιάτα.
Πότε; Από τη Δευτέρα 17 Μαρτίου έως την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014 και ώρες 09.00 - 17.00 εκτός Σαββάτου και Κυριακής.
Πού; Στην αποθήκη της Ένωσης Μαζί για το Παιδί στην οδό Αγίου Θωμά 9 στους Αμπελόκηπους. (Πλησίον μετρό Αμπελόκηποι). Πριν μας επισκεφτείτε παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με την Κοινωνική Υπηρεσία της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» στο τηλέφωνο 210 7482690.
Η παράδοση της βοήθειας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 και την Τρίτη 15 Απριλίου.
Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου