Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Εύστοχο τρίποντο αλληλεγγύης

Αθλητές και δημοσιογράφοι που έλαβαν μέρος στην πολύ όμορφη με κοινωνικό πρόσημο εκδήλωση
Με επιτυχία στέφθηκε ο 1ος Αγώνας Αλληλεγγύης «Press-ing στο Γυναικείο Μπάσκετ ο οποίος υποστήριξε την «Σχεδία» και το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Νέας Σμύρνης

Ήταν ένας αγώνας μαγικός…τον έκανε ο σκοπός του! Ο λόγος για τον 1ο Αγώνα Αλληλεγγύης «Press-ing στο Γυναικείο Μπάσκετ» ο οποίος πρόσφερε μια μεγάλη αγκαλιά στην «Σχεδία» και στους ανθρώπους της αλλά και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Νέας Σμύρνης.
 Με αυτόν τον τρόπο έδειξαν πως τα τρίποντα στην αλληλεγγύη είναι εύστοχα αρκεί να το θελήσουμε!
Ειδικότερα, την Δευτέρα 21 Μαρτίου2016 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Σμύρνης πραγματοποιήθηκε ο 1ος Αγώνας Αλληλεγγύης «Press-ing στο Γυναικείο Μπάσκετ», όπου οι αθλήτριες του μπάσκετ και οι δημοσιογράφοι, ένωσαν τις δυνάμεις τους σε έναν ξεχωριστό αγώνα για την ενίσχυση του μοναδικού Ελληνικού περιοδικού δρόμου «Σχεδία», το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Νέας Σμύρνης, ενώ είπαν ένα μεγάλο «ΟΧΙ» σε κάθε είδους ρατσισμό και κοινωνικό αποκλεισμό.

Για την ιστορία ο αγώνας ολοκληρώθηκε ισόπαλος 59-59, με τις δύο ομάδες να χρησιμοποιούν κάθε μέσο που είχαν στην διάθεση τους, ώστε ο κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες του Κλειστού να απολαύσει ένα γεμάτο δίωρο.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης βραβεύτηκαν ο Δήμος Νέας Σμύρνης για την προσφορά του στην όλη διοργάνωση του αγώνα, καθώς και η αθλήτρια Αναστασία Κωστάκη για την προσφορά της στον χώρο του Μπάσκετ.
Αρχίζει το ματς
Όλοι όσοι βρέθηκαν στο Κλειστό της οδού Αρτάκης και προσέφεραν τόσο αγοράζοντας το περιοδικό «Σχεδία», όσο και φέρνοντας τρόφιμα και φαρμακευτικό υλικό.
Ωστόσο όποιοι δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν τον αγώνα και θέλουν να προσφέρουν δεν έχουν από το να μπουν στην επίσημη ιστοσελίδα του περιοδικού «Σχεδία» και να δουν που μπορούν να προμηθεύονται το περιοδικό εντός Αττικής, αλλά και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα και τον Κόσμο.

Ευχαριστίες
Η Χριστίνα Βραχάλη κατεβάζει την μπάλα

Σημαντική μνεία θα πρέπει να γίνει σε  όσες αθλήτριες και προπονητές έλαβαν μέρος στον αγώνα, καθώς και τον σύλλογο Φιλοθέη –Μαγούλας που έδωσε ξεχωριστό τόνο και χρώμα στο Κλειστό.
Τέλος πρέπει να αποδοθούν εύσημα στον Δήμο Νέας Σμύρνης για την συμμετοχή και την βοήθεια του στην όλη προσπάθεια, καθώς και την Royalsport για την χορηγία των εμφανίσεων της ομάδας των αθλητικών συντακτών, όπως και τους χώρους εστίασης «Το Πλατειάκι μας» (Θεοκλήτου 2ου 4, Πλατεία Αγ. Σώστη, Νέος Κόσμος), «Omikron 2» (Τριπτοπόλεμου 34 & Βουτάδων, Γκάζι).


Οι ομάδες

Ομάδα Αθλητριών: Προπονητές: Ελένη Καφαντάρη (Ηρακλής Θεσ./Εθνική Ομάδα) – Άγγελος Τσίκληρας (Πανιώνιος)
Δεν έλειψε το θέαμα και τα εντυπωσιακά καρφώματα

Αριστέα Μαγκλάρα (Κρόνος Αγ.Δημ.), Δανάη Καμμένου (Κρόνος Αγ.Δημ.), Ρούλα Μούλη (Τερψιθέα), Έλενα Βλάνη (Τερψιθέα), Ιωάννα Χρονοπούλου(Άρης Πετρούπολης), Ναυσικά Σταυρίδου (ΠΑΟΚ), Ζωή Κεχαγιά (Αθηναϊκός), Τζένη Λουκάτου (Αθηναϊκός), Αγγελική Νικολοπούλου (Πρωτέας Βούλας), Άννα Σπυριδοπούλου (Πρωτέας Βούλας), Ανθή Χατζηγιακουμή (Πρωτέας Βούλας), Χριστίνα Κίτσιου (Πρωτέας Βούλας), Θεοδωρομανωλάκη Δέσποινα (Πανιώνιος), Σοφία Γρηγορίου (Πανιώνιος), Πωλίνα Σταμπούρλου (Πανιώνιος), Δεγαίτη Νατάσα (Π.Φάληρο), Ψωμά Ιφιγένεια (Π.Φάληρο), Οικονομίδου Ειρήνη (Σπόρτιγκ), Ναυροζίδου Χριστίνα (Σπόρτιγκ), Γεωργία Βελούδου (Αγία Παρασκευή), Χριστίνα Κοντογιάννη (Αγία Παρασκευή), Διονυσία Αλεξανδρή (Δάφνη Αγίου Δημητρίου), Ευανθία Μυστέκια (Φιλοθέη-Μαγούλας), Σταυρούλα Παπαγεωργίου (Φιλοθέη-Μαγούλας).

Όμάδα Δημοσιογράφων: Προπονητές: Στέφανος Παπασπυριδάκος (Τερψιθέα Γλυφάδας) – Σάκης Θεοδοσιάδης – Κωνσταντίνος Συγγούνας
Ένα ενσταντανέ με πολλά-πολλά χαμόγελα

Αναστασία Κωστάκη (Αθλήτρια Πρωτέα Βούλας), Μαριάννα Αξιοπούλου (Αθλήτρια Τερψιθέας), Στέισι Γκρίτζαλη (Αθλήτρια ΑΕΝ Κηφισιάς), Αφεντούλα Μαγαλιού (Αθλήτρια Δάφνης Αγ.Δημ.), Χριστίνα Βραχάλη, Χριστίνα Αμερικάνου, Σοφία Βαλσάμη, Σεβαστή Βρακατσέλη, Κατερίνα Δελλή, Ασπασία Βελονάκη, Θωμάς Βασιλάκης , Γιώργος Αράπογλου, Γιώργος Πετρίδης, Θάνος Φωτόπουλος, Νίκος Παγιωτέλης ,Κυριάκος Μελλίδης , Αντώνης Κυρίκος, Αφεντούλα Μαγαλιού, Αντιγόνη Ματσούκα, Πέτρος Πολυχρονίδης, Αχιλλέας Μαυροδόντης, Βαγγέλης Μπουραντάς.
Παρακολουθήστε το βίντεο του αγώνα από το Livestreaming που έκανε το Sportshero.gr

Περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο θα ακολουθήσουν στην σελίδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/pressing.sto.gynaikeio.basket/timeline


Δείτε τον αγώνα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου