Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016

Τρίποντο στην αλληλεγγύη: Αθλήτριες του μπάσκετ και αθλητικοί συντάκτες σκοράρουν για την ενίσχυση της «Σχεδίας»Θα είναι ένας διαφορετικός αγώνας μπάσκετ, ένας αγώνας που έχει πρόσημα την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά.   
Την Δευτέρα 21 Μαρτίου (18:00) στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Σμύρνης (Αρτάκης), αθλήτριες του μπάσκετ θα τεθούν εναντίον των  αθλητικών συντακτών για την ενίσχυση του μοναδικού Ελληνικού περιοδικού δρόμου «Σχεδία».
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στον Δημοτικό Πολυχώρο Πολιτισμού «Γαλαξίας» (Βενιζέλου Ελευθερίου & 2ας Μαΐου, Πεζόδρομος, Νέα Σμύρνη).
Να σημειωθεί ότι ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Νέας Σμύρνη.

Το αντίτιμο 

Η είσοδος την ημέρα του αγώνα θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Αντί εισιτηρίου όποιος το επιθυμεί να προσφέρει στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, μπορεί να αγοράσει το περιοδικό δρόμου «Σχεδία» από τους πωλητές που θα βρίσκονται στην είσοδο ή να προσφέρει τρόφιμα και φαρμακευτικό υλικό για την «Σχεδία» και το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Νέας Σμύρνης που θα συγκεντρώνουμε στην είσοδο του Κλειστού.

Στηρίζουν την εκδήλωση
Την εκδήλωση στηρίζουν έμπρακτα ο Δήμος Νέας Σμύρνης, η Royalsport για την χορηγία των εμφανίσεων της ομάδας των αθλητικών συντακτών, και οι χώροι εστίασης «Το Πλατειάκι μας», «Omikron 2».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου