Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Γ. Κοσνετζώφ: Αν αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που δίνει το Περιστέρι θα καταπολεμήσουμε την ανεργία

Γέννημα θρέμμα Περιστεριώτης ο 30χρονος Γιώργος Κοσνετζώφ
Η πορεία του νεαρού Περιστεριώτη από τα θρανία του ΚΓ’, στο Βέλγιο και τώρα στην εταιρεία του στο Λόφο Αξιωματικών που διεκδικεί μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο στο Περιστέρι για να υλοποιήσει ιδέες,σκέψεις και όνειρα

Η συμβολή των γονιών του στην πόλη επί δεκαετίες (Γρηγόρη Κοσνετζώφ & Μαρία Δαγαλάκη – Κοσνετζώφ) τον κάνει αναγνωρίσιμο και δίνει άλλον αέρα στον ίδιο…

«Οι λόγοι που ο κ. Παχατουρίδης πέραν της υποστήριξης μου  έχει κερδίσει και τον αμέριστο θαυμασμό μου είναι η οξυδέρκεια του σε συνδυασμό με τις πρωτοποριακές και σύγχρονες ιδέες του. Επίσης το σημαντικό κοινωνικό έργο του Δημάρχου, με δράσεις όπως το «σ’ έχω έννοια» και το «βοήθεια στο σπίτι», δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο και αναδεικνύει το ανθρώπινο πρόσωπο του «Ανδρέα»»

«Είναι αλήθεια ότι η πολιτική μας κουλτούρα δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το σύνδρομο «αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση». Έτσι συχνά παρατηρούμε η κριτική της εκάστοτε αντιπολίτευσης να μην αποβλέπει πάντα στην προώθηση του δημοτικού έργου αλλά να περιορίζεται σε μια στείρα πολλές φορές αντιπαράθεση».

Στο απέναντι και δεξιά θρανίο επί 3 χρόνια… Οι ίδιες αγωνίες, πριν και μετά τις πανελλήνιες, οι ίδιοι φόβοι, μην σε σηκώσουν για μάθημα ενώ δεν έχεις ανοίξει βιβλίο, οι ίδιες χαρές, στην πενθήμερη… Τα χρόνια αυτά τα 3 του Λυκείου που η αδρεναλίνη είναι στο κόκκινο σε καθημερινή βάση, τα μοιράζεσαι με ανθρώπους που εκείνη την στιγμή δεν το συνειδητοποιείς  καθώς κοιτάς να χαράξεις το δικό σου μέλλον με γνώμονα τα όνειρα σου και έτσι δεν μπορείς να στρέψεις το βλέμμα σου είτε αριστερά είτε δεξιά.
Ο Γιώργος Κοσνετζώφ είναι ένας από τους συνοδοιπόρους μου στο Λύκειο. Εκεί στο ΚΓ πίσω από το παλιό Bandolino, αγωνιστήκαμε ο καθένας με το δικό του ύφος και τρόπο για ένα αύριο έντονα πολύχρωμο.
Ωστόσο η δικιά μας γενιά έπεσε στα μνημόνια και στην πιο δύσκολη περίοδο του ελληνικού κράτους από τα μεταπολεμικά χρόνια.
Κατά την διάρκεια της συνέντευξης του στο Πινάκιο 


Όμως δεν ξέρω  για ποιο λόγο, αλλά δεν μας τσαλάκωσαν αφού έμπρακτα, ο καθένας από τι δικό του πόστο μάχεται όχι μόνο για τον εαυτό του αλλά και για το σύνολο.
Ο Γιώργος είναι στην καλύτερη του φάση αφού σε λίγους μήνες θα γίνει πατέρας, ενώ πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση.
Επομένως ήταν το χρέος του Πινακίου να του δώσει ένα Βήμα….για να καταθέσει απόψεις, σκέψεις, προτάσεις  και όνειρα…
Ο ίδιος άδραξε την ευκαιρία και μίλησε για όλους και για όλα.
Για τους λόγους που τον ώθησαν να θέσει υποψηφιότητα, για την ανεργία και αν αυτή μπορεί να καταπολεμηθεί μέσα από την διαχείριση της τοπικής αυτοδιοίκησης, για τον δήμαρχο και επικεφαλής της παράταξης Ανδρέα Παχατουρίδη, αλλά και για την αξιωματική αντιπολίτευση. Βαρύτητα έδωσε στις απαντήσεις για τους γονείς του οι οποίοι επί δεκαετίες στήριξαν έμπρακτα την πόλη και τους πολίτες της από τα νευραλγικά τους πόστα…. Πραγματικά μια συνέντευξη που αξίζει να διαβάσετε είτε ζείτε είτε όχι στο Περιστέρι καθώς δείχνει πως ένας νέος άνθρωπος αγνός έχει όνειρα τα οποία μπορούν να υλοποιηθούν για μια κοινωνία ανθρώπινη κόντρα στο ρεύμα των σκοτεινών καιρών που ζούμε.  


Συνέντευξη στον Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλο και στο ΠΙΝΑΚΙΟ

Φωτογραφίες: Ιουλία Παπαδημητρίου

Είστε ένας άνθρωπος νέος πριν λίγο 30αρησατε, τι είναι αυτό που σας ωθεί να ασχοληθείτε με τα κοινά από τόσο νεαρή ηλικία;
Μάχιμος με ιδανικά και όνειρα για μια ανθρώπινη πόλη

«Θεωρώ καθήκον της γενιάς μας, γιατί και εσείς στην ίδια ηλικία περίπου βρίσκεστε, να αναλάβουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στην αλλαγή που θέλουμε να πραγματοποιηθεί. Είναι μοιρολατρικό να κατηγορούμε την μια ή την άλλη γενιά από τον καναπέ του σπιτιού μας και να δεχόμαστε την «μοίρα» μας άπραγα».


Θα μας συστηθείτε; Ποιος είστε; Τι κάνετε;
Λιτός και με χαμόγελο ποζάρει για το Πινάκιο

«Είμαι όπως είπατε και εσείς, ένας τριαντάρης Περιστεριώτης που χτίζω μέρα με την μέρα την ζωή μου, όπως πολλοί συνάνθρωποι μας. Όσον αφορά τα προσωπικά, είμαι παντρεμένος με την Αναστασία εδώ και 4 χρόνια, η οποία με στηρίζει και με βοηθάει σε όλες τις επιλογές μου και έχουμε την ευτυχία να περιμένουμε το πρώτο μας παιδί μέσα στους επόμενους μήνες. Εργασιακά, μετά από μια αρκετά επιτυχημένη καριέρα στον ιδιωτικό τομέα, εδώ και λίγους μήνες ίδρυσα και διευθύνω την Quantum Business & IT Solutions μια εταιρία παροχής υπηρεσιών πληροφορικής, δικτύων και μηχανογράφησης στο Λόφο Αξιωματικών στο Περιστέρι».

Είχατε ζήσει ένα διάστημα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Βέλγιο. Υπάρχουν εικόνες που «συλλέξατε» που μπορούν να εφαρμοστούν και στην πόλη μας, το Περιστέρι;
Οι "παραστάσεις" από το Βέλγιο τον βοήθησαν πολύ
«Όντως έζησα και εργάστηκα για 2 χρόνια στο Βέλγιο και συγκεκριμένα στις Βρυξέλλες. Η λέξη που διαλέξατε είναι πολύ σωστή. Εικόνες σαν τις εικόνες που «συλλέγουμε» στην χώρα μας θα μου επιτρέψετε να πω πως δεν υπάρχουν αλλού, το Περιστέρι μας δεν έχει τίποτα να ζηλέψει και δεν υστερεί σε τίποτα. Φυσικά θα ήταν λάθος να πω, ότι δεν αποκόμισα εμπειρίες και ιδέες που μπορούν να υλοποιηθούν και στην πόλη μας, βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο την ποιότητα της καθημερινότητας όλων των συμπολιτών μας. Παραδείγματος χάρη η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εξυπηρέτηση των δημοτών, η δημιουργία ηλεκτρονικών διευκολύνσεων για τη στήριξη και ανάπτυξη των επιχειρήσεων της πόλης μας αλλά και η διευκόλυνση των νέων ανθρώπων να εισέλθουν στον επιχειρηματικό στίβο είναι μόνο μερικά από αυτά».

Περπατάτε στους δρόμους του Περιστερίου 30 χρόνια τώρα, αφουγκράζεστε την αγωνία των κατοίκων, τους προβληματισμούς τους, τα όνειρα τους…  Οι δικοί σας προβληματισμοί  για τις ημέρες που έρχονται ποιοι είναι;

«Όπως έγραψε ο Αλμπέρ Καμύ στο έργο του “Πανούκλα”: «Υπάρχει κάτι χειρότερο από την πανούκλα. Να συνηθίσουμε την πανούκλα». Η φράση αυτή συμπυκνώνει τον μεγαλύτερο προβληματισμό μου. Οι Περιστεριώτες έχουμε περάσει πολλά και όπως λέει και ο Δήμαρχος μας Ανδρέας Παχατουρίδης «έχουμε γερό μέταλλο» αλλά αυτήν την στιγμή έχουμε όλοι χτυπηθεί τόσο πολύ από την κρίση (οικονομική αλλά και αξιών) που στέκουμε ζαλισμένοι. Ο κύριος προβληματισμός μου λοιπόν για τις μέρες που έρχονται είναι με ποιόν τρόπο θα ενεργοποιηθούμε όλοι μας και θα δράσουμε σαν σύνολο και όχι σαν μονάδες για ένα ακόμα καλύτερο Περιστέρι, πέρα και πάνω από τις όποιες διαφορές μας χωρίζουν».

Σίγουρα η ανεργία είναι ένα κομμάτι που έχει πληγώσει ανεπανόρθωτα την γενιά σας. Υπάρχουν λύσεις αντιμετώπισης της μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση;
Μπροστά από το δημοτικό Μέγαρο...η ευχή μας είναι σε λίγους μήνες να έχει και ενεργή θέση εντός του

«Πιστεύω πως μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν. Σκοπός της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν είναι μόνο να βοηθήσει τους συμπολίτες μας αλλά να τους δώσει την ευκαιρία να σταθούν αξιοπρεπώς στα πόδια τους δημιουργώντας νέες ευκαιρίες. Θεωρώ ότι αν θέλουμε να δώσουμε ένα τέλος στην ανεργία, πρέπει να σκεφτούμε δημιουργικά και να εκμεταλλευτούμε όλες τις δυνατότητες  που έχουμε. Παρατηρώντας τις ιδιωτικές εταιρείες βλέπουμε ότι αυτές που επέλεξαν να επενδύσουν στις νέες τεχνολογίες, στην εξωστρέφεια και στις καινοτόμες ιδέες είναι αυτές που έχουν επηρεαστεί λιγότερο από την οικονομική κρίση. Είναι λοιπόν κατανοητό ότι μια παρόμοια προσέγγιση θα πρέπει να ακολουθηθεί και από τους αυτοδιοικητικούς  φορείς για την έξοδο από την κρίση».

Θα επιμείνω στο θέμα αυτό της ανεργίας, γιατί είναι ένα αγκάθι μεγάλο.  Το Περιστέρι έχει υποστεί τις συνέπειες της και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό. Τι σας λένε οι άνθρωποι γι’ αυτό το θέμα; Πως είναι τα πρόσωπα τους πια…Μπορεί η ελπίδα να τα φωτίσει ξανά;
Στον πεζόδρομο μπροστά από τον "Φάρο" 

«Όπως πολύ σωστά το θέτετε το αγκάθι της ανεργίας έχει σημαδέψει τα πρόσωπα των συμπολιτών μας. Αλλά θεωρώ ότι εκμεταλλευόμενοι σωστά τις καταστάσεις μπορούμε όχι απλά να ελπίζουμε αλλά να βγούμε και νικητές. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ζούμε σε μια πόλη που με 3 σταθμούς Μετρό συνδέεται με όλη την Αττική. Αυτό σημαίνει αυτόματα ότι μπορεί ο κάθε Περιστεριώτης να διεκδικήσει κομμάτι αυτής της αγοράς. Εκτός αυτού η συνεχής δωρεάν στήριξη που παρέχει ο Δήμος Περιστερίου με δράσεις όπως το Δημοτικό Ελεύθερο Πανεπιστήμιο, τα κοινωνικά φροντιστήρια και τα διάφορα εργαστήρια (φωτογραφίας, ζωγραφικής κλπ) βοηθούν τους Περιστεριώτες κάθε ηλικίας να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους και να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας».

Έχουν γίνει προσπάθειες για να «πρασινίσει» η πόλη. Μπορούν να γίνουν και άλλες; Αν να σε ποια μέρη και πώς;
Από το καταπράσινο και πέτρινο Άλσος του Περιστερίου που θυμίζει χωριό

«Μέσα από πολύ σκληρή δουλειά και μελέτη το Περιστέρι έχει μεταμορφωθεί σε μια από τις ομορφότερες και πλέον «πράσινες» πόλεις της Ελλάδας, αξιοποιώντας στο μέγιστο όλους του Ευρωπαϊκούς και Κυβερνητικούς πόρους και κυρίως χωρίς να επιβαρυνθούν οι Περιστεριώτες. Τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Περιστερίου διεκδίκησε και εξασφάλισε έργα που όχι μόνο θα «πρασινίσουν» κι άλλο την πόλη μας αλλά θα βελτιώσουν και πρακτικά το βιοτικό επίπεδο των συμπολιτών μας. Έργα όπως η βιοκλιματική ανάπλαση της 1ης παιδικής χαράς αλλά και της περιοχής του Αγίου Ιεροθέου θα έχουν άμεση θετική επίδραση στα επίπεδα θερμοκρασιών και υγρασίας βελτιώνοντας έτσι την καθημερινότητα όλων μας».

Το ότι σε 2 σημεία της πόλης θα υπάρχουν 2 κολυμβητήρια είναι σημαντικό για την νεολαία;
Μιλάει για τους χώρους άθλησης και πρασίνου

«Η δωρεάν πρόσβαση όλων τον συμπολιτών μας σε χώρους άθλησης και δημιουργικής απασχόλησης είναι πρωταρχικής κοινωνικής σημασίας. Η δημιουργία του νέου κολυμβητηρίου στον Λόφο Αξιωματικών ,το οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ολυμπιακών προδιαγραφών και ενεργειακά αυτόνομο, θα βελτιώσει την προσβασιμότητα των συμπολιτών μας όλων των ηλικιών σε αθλητικές δραστηριότητες».

Κατεβαίνετε στο πλευρό του νυν δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη, θα μας αιτιολογήσετε αυτή την επιλογή σας ;
Κατεβαίνει στο πλευρό του Ανδρέα Παχατουρίδη

«Ως σύμβουλος της Ανεξάρτητης Παράταξης Πολιτών του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη σε θέματα νέων τεχνολογιών και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ προσωπικά με το Δήμαρχο και να διαπιστώσω την αγάπη του για το «Περιστέρι της καρδιάς του». Οι λόγοι που ο κ. Παχατουρίδης πέραν της υποστήριξης μου  έχει κερδίσει και τον αμέριστο θαυμασμό μου είναι η οξυδέρκεια του σε συνδυασμό με τις πρωτοποριακές και σύγχρονες ιδέες του. Επίσης το σημαντικό κοινωνικό έργο του Δημάρχου, με δράσεις όπως το «σ’ έχω έννοια» και το «βοήθεια στο σπίτι», δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο και αναδεικνύει το ανθρώπινο πρόσωπο του «Ανδρέα» που όλοι εμείς οι Περιστεριώτες ξέρουμε και αγαπάμε. Είναι λοιπόν κατανοητό πως όταν ο κ. Παχατουρίδης με επέλεξε να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό του το θεώρησα ιδιαίτερη τιμή και δέχθηκα με μεγάλη ευχαρίστηση».

Τον λένε "αιώνιο δήμαρχο", συμμερίζεστε αυτή την άποψη;

«Σαν τίτλος ακούγεται πολύ σωστός, για έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει τόσα πολλά στο Περιστέρι. Όπως όμως απέδειξε και με την απόφαση του να μην θέσει υποψηφιότητα για την περιφέρεια Αττικής, είναι κατανοητό ότι ο κ. Παχατουρίδης δεν κυνηγάει κανένα θώκο ή τίτλο. Το ενδιαφέρον του Δημάρχου μας για το μέλλον του Περιστερίου φαίνεται σε αυτό που έχει δηλώσει επανειλημμένως: «Θεωρώ ότι το πιο σημαντικό έργο που έχω να επιτελέσω στην πόλη μας είναι να φέρω στο προσκήνιο τα νέα παιδια, αυτούς που θα είναι το καλύτερο Περιστέρι. Τα παιδιά και την γενιά που θα πάρει στα χέρια της τα γκέμια της πόλης για να προηπαντήσουμε το μέλλον που θέλουμε να πιστεύουμε πως θα είναι πολύ καλύτερο από το παρόν».».

Ποιο ήταν το έργο της αντιπολίτευσης την τελευταία τετραετία στο Περιστέρι;
Στο βάθος ο κινηματογράφος Φοίβος...ορόσημο της πόλης

«Είναι αλήθεια ότι η πολιτική μας κουλτούρα δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το σύνδρομο «αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση». Έτσι συχνά παρατηρούμε η κριτική της εκάστοτε αντιπολίτευσης να μην αποβλέπει πάντα στην προώθηση του δημοτικού έργου αλλά να περιορίζεται σε μια στείρα πολλές φορές αντιπαράθεση. Ελπίζω και πιστεύω ότι στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα επικρατήσει η σύνθεση όλων των διαφορετικών απόψεων και όχι η τυφλή απόρριψη των εκατέρωθεν επιχειρημάτων».

Το Περιστέρι έχει αλλάξει…μπορεί κι άλλο;

«Το Περιστέρι είναι μια ζωντανή πόλη. Όπως κάθε τι ζωντανό εξελίσσεται καθημερινά. Έχουμε κάνει πολλά βήματα προς την σωστή κατεύθυνση αλλά η ανάπτυξη και η αλλαγή προς το καλύτερο αποτελεί αυτοσκοπό και μονόδρομο. Οπότε για να σας απαντήσω πιο καθαρά: ΝΑΙ μπορούμε και θα κάνουμε κι άλλα».

Σε λίγους μήνες θα γίνετε πατέρας…Πως φαντάζεστε τα πρώτα βήματα του παιδιού σας στην πόλη σας…

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα μεγαλώσω ένα ακόμα περιστεριωτάκι που θα είναι εξίσου παθιασμένο και περήφανο για την πόλη μας όπως και εγώ. Μπορώ με βεβαιότητα να πω πως μια από τις πρώτες βόλτες που θα κάνει το παιδί μου θα είναι στο ομορφότερο σημείο της πόλης μας, το Άλσος. Εικόνες όπως αυτή του Άλσους, της πλατείας του Δημαρχείου ή του νέου κολυμβητηρίου στο Λόφο Αξιωματικών είναι για μένα οι εικόνες που θέλω να έχει το παιδί μου μεγαλώνοντας στο Περιστέρι. Εικόνες μιας σύγχρονης, καθαρής και φιλόξενης πόλης που είναι γεμάτη πρόσωπα, ματιές και ελπίδες».

Η μητέρα σας ήταν στο ΙΚΑ Περιστέριου για πολλά χρόνια… Έτσι δεν είναι; Από συζητήσεις που κάνετε μαζί της τι σας λέει για τον τομέα της Υγείας;
Οι γονείς του έχουν συμβάλει από το δικό τους πόστο σε μια πιο ανθρώπινη πόλη εδώ και δεκαετίες

«Όντως η μητέρα μου, Μαρία Δαγαλάκη - Κοσνετζώφ, υπήρξε διακεκριμένη ιατρός στο ΙΚΑ Περιστερίου και διατηρούσε ιατρείο στο Λόφο Αξιωματικών για περισσότερα από 30 χρόνια. Μέσα από τις συζητήσεις μας αλλά και παρατηρώντας την καθημερινότητα της έχω καταλήξει πως ο τομέας της Υγείας είναι από τους πλέον απαιτητικούς αλλά και κοινωνικά ευαίσθητους τομείς της Δημόσιας Διοίκησης. Ακόμα και σε τοπικό επίπεδο, οι αντιξοότητες που πρέπει να αντιμετωπίσουν καθημερινά οι γιατροί και οι ασθενείς είναι πολλές. Για αυτό και είναι σημαντικό η σχέση ιατρού και ασθενούς να βασίζεται σε ανθρώπινες και κοινωνικές αξίες και δομές».

Εκείνη είχε σταθεί σε πολύ κόσμο;

«Το πολύτιμο έργο που έχει προσφέρει η μητέρα μου το διαπιστώνω καθημερινά μέσα από την επαφή μου με τους συμπολίτες μου. Είναι ένας άνθρωπος με έντονο το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και έχει αποδείξει έμπρακτα πως η ιατρική για εκείνη είναι πάνω από όλα λειτούργημα, χωρίς καμία διάκριση».

Ποια ήταν η συμβολή του πατέρα σας στην ανοικοδόμηση της πόλης;
Από την Αγία Αναστασία στον Λόφο Αξιωματικών 

«Ο πατέρας μου Γρηγόρης Κοσνετζώφ (τοπογράφος μηχανικός), διετέλεσε επί 3 δεκαετίες Διευθυντής στην Πολεοδομία Περιστερίου. Η θητεία του πατέρα μου από το 1983 στο Δήμο Περιστερίου είναι μια πορεία που μπορεί να χαρακτηριστεί σαν συνισταμένη σκληρής δουλειάς, απαράμιλλου ήθους, συναδελφικής αλληλεγγύης και άκρως υποδειγματικής εξυπηρέτησης των Περιστεριωτών. Είναι εξίσου σημαντικό ότι υπηρέτησε κάτω από τρεις Δημάρχους και συνέδεσε το όνομά του και το μόχθο του με την επιτυχία της πολεοδομικής επανάστασης του Δήμου Περιστερίου. Είμαι πολύ περήφανος για τη θεμελιώδη συμβολή του πατέρα μου στην δημιουργία Υπηρεσίας Πολεοδομίας στον Δήμο μας».

Τι σας είπαν όταν τους είπατε πως θα κατέβετε στις δημοτικές εκλογές;

«Γνωρίζοντας την αγάπη μου για το Περιστέρι καθώς και τη μαχητικότητα του χαρακτήρα μου, ομολογώ ότι αυτή η απόφασή μου δεν αποτέλεσε έκπληξη για τους γονείς μου. Μπορώ με σιγουριά να πω πως η συνεισφορά τους στην πόλη μας αποτελεί πηγή έμπνευσης για μένα. Προέρχομαι από δύο ιδιαίτερα γνωστούς και αγαπητούς Περιστεριώτες και αυτό με ωθεί να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να τιμήσω και να συνεχίσω το έργο τους».

Τέλος, γιατί να σας εμπιστευτεί ο Περιστεριώτης
Έξω από το γραφικό καφενείο του Λόφου απέναντι από την Αγ. Αναστασία

«Η εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου θα είναι μεγάλη τιμή για μένα. Σκοπός μου είναι να συμβάλλω κι εγώ στο όραμα του κ. Παχατουρίδη να πάμε το Περιστέρι ακόμα πιο μπροστά με κεντρικό άξονα την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Μολονότι εγώ χρειάστηκε να φύγω στο εξωτερικό, στόχος μου είναι να αγωνιστώ ώστε οι επόμενες γενιές της πόλης μας να μείνουν και να διαπρέψουν στο Περιστέρι του μέλλοντος μας».


5 σχόλια:

  1. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ;;;;

    ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΓΕΛΟΙΟΥΣ...

    ΘΑ ΞΑΝΑΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΕΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

    ΑΠΛΑ ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα σχόλια σου αφαιρέθηκαν γιατί είχαν χαρακτηρισμούς ανυπόστατους...Δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις "γελοίους" ανθρώπους χωρίς επιχειρήματα..."τυφλωμένος" από την δική σου Δημοκρατική Παιδεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΕΛΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΛΕΥΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ.

    ΤΑ ΚΥΡΗΓΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ...

    ΜΗΝ ΤΟ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ Ο ΑΛΛΟΣ
    ΜΟΥ ΒΓΗΚΑΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ...ΑΣΤΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρχικά η δημοκρατία που επικαλείσαι εσύ (κατ΄εμέ δημοκρατία του κραξίματος και των ύβρεων, άρα μη παραγωγική) από μόνο του αναγάγεται σε διαφήμιση οπότε σε πρώτη φάση κάνεις και ένα καλό στο Blog το οποίο όπως φαίνεται το διαβάζεις εντατικά εκτός και αν έχεις εμμονές! Ως αναγνώστης σε προκαλώ να γράψεις επώνυμα τις δικές σου θέσεις για τη δική σου Δημοκρατία (αυτό δηλαδή που δεν εκπροσωπεί κατ εσε ο συντάκτης και ο συνεντευξιαζόμενος) και να τις στείλεις προς ανάρτηση στο blog.

      Διαγραφή