Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014

Skoumas…Από την Άρτα στο Χονγκ -Κονγκ με το βλέμμα στο όνειρο

Συνέντευξη: Στον Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλο

Κόντρα σε μια εποχή που τα όνειρα έχουν μετατραπεί σε μακρινές σκιές και η νέα γενιά αυτού του τόπου αντί να έχει πεδίο δράσης έτσι ώστε να απελευθερώσει την ενέργεια της, τις σκέψεις της, τις ιδέες της με στόχο ένα καλύτερο αύριο μακριά από μνημόνια και δοσίλογους πολιτικούς είναι ο  Γιώργος (Σκούμας) Παπανικολάου.
Έχει άστρο...και δεν το κρύβει
Ο νεαρός από την Άρτα όχι μόνο δεν κάθισε να κοιτά αμέτοχος και άπραγος ότι σερβίρουν οι Βαρώνοι των Μέσων και φίλοι των ανθρώπων που φιγουράρουν στην πολιτική σκηνή, αλλά τα εκτόπισε όλα αυτά και με γνώμονες τις γνώσεις και τα όνειρα του έχει κατορθώσει μυθικά (για την εποχή μας) επιτεύγματα.
Πριν λίγους μήνες απέσπασε δύο βραβεία Αριστείας και Σκηνοθεσίας η μεσαίου μήκους ταινία δράσης «The Designer» του, στο διαγωνισμό Accolade στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, έκανε σχεδόν 1.000.000 προβολές ένα του μόνο τραγούδι στο youtube το «Χορεύω τρανς», φτιάχνει κωμικά μικρά βίντεο και πέρα από όλα αυτά ταξίδεψε μέχρι την Κίνα για να ανοίξει τους ορίζοντες τους και να μπει σε άλλες φιλοσοφικές διαδρομές.
Πολυμήχανος νεαρός που βιάζει την ζωή για να φτάσει στα άστρα… Εμείς ως Πινάκιο υποσχόμαστε πως θα είμαστε συνοδοιπόροι σε όλο του το θαυμαστό αυτό ταξίδι!
Ακούστε την συνέντευξη που μου έδωσε στο idradio.gr και στην εκπομπή μου mind attack και αν θέλετε να τον ανακαλύψετε περισσότερο μπείτε στην επίσημη σελίδα του http://www.skoumas.com/
Τα βίντεο του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου