Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Το 2017 γούρικο για την Εορδαϊκή δύναμη

Ένα από τα μυστικά της επιτυχίας για την Εορδαϊκή Δύναμη της Πτολεμαΐδας φαίνεται πως είναι το οικογενειακό περιβάλλον που επικρατεί στις τάξεις του Συλλόγου.
Άλλωστε ο  προπονητής Χρίστος Χριστίδης και το επιτελείο του χρόνια τώρα έχει αποδείξει με την στάση του αλλά και με τις πράξεις του πως το μέταλλο των πρωταθλητών σφυρηλατείται πρώτα από τον χαρακτήρα.

Στο πλαίσιο αυτό ο συγκεκριμένος αθλητικός σύλλογος πραγματοποίησε την κοπή της βασιλόπιτας.
Γονείς, φίλοι και μαθητές της Εορδαϊκής Δύναμης παρευρέθησαν στην γιορτή αυτή σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι ο σύλλογός  είναι μια μεγάλη οικογένεια. Αντάλλαξαν ευχές για καλή χρονιά και επιτυχίες στους αγώνες
Αφότου μοιράστηκε η πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα στους παρευρισκόμενους, το φλουρί κέρδισε η Χριστίνα Σάκκου αθλήτρια του Συλλόγου η οποία για την χρονιά που πέρασε έφερε πολλές διακρίσεις όσο σε διεθνή όπως και σε τοπικά και πανελλήνια πρωταθλήματα και της ευχόμαστε να συνεχίσει την ανοδική της πορεία.
Το Δ.Σ. και ο προπονητής Χρίστος Χριστίδης ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και εύχεται ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2017 με Υγεία, Πρόοδο, Ειρήνη, Ευτυχία και περισσότερες και μεγαλύτερες διακρίσεις .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου