Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Πώς να σαγηνεύσετε με το ντύσιμο σας



Ο σχεδιαστής μόδας Vassilis Thom αποκαλύπτει μυστικά ενδυματολογικών συνδυασμών που θα εντυπωσιάσουν



Στην νέα του συλλογή ο Vassilis Thom συνδύασε την minimal γραμμη με την δυναμική που αποπνέει η εποχή μας


Ο σχεδιαστής μόδας Vassilis Thom παρουσίασε την νέα του συλλογή. Νέα ρούχα υψηλής αισθητικής  που σχεδιάστηκαν με πολύ φαντασία και μεράκι.
Ο ίδιος με αφορμή την νέα του collection αποκαλύπτει στο Πινάκιο τι το ενέπνευσε, γιατί διάλεξε έντονους χρωματισμούς, ενώ  τονίζει πως το ντύσιμο μας καθρεφτίζει τα συναισθήματα μας.



Η νέα συλλογή  για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2016-17 είναι γεγονός. Θα μας πείτε από πού αντλήσατε έμπνευση;


«Αυτή τη φορά εμπνεύστηκα από την pop κουλτούρα και αισθητική που κυριαρχεί τα τελευταία έτη στην βιομηχανία του θεάματος. Συνδύασα την minimal γραμμή που ακολουθώ με την δυναμική που αποπνέει η εποχή μας, δίνοντας μια νέα πνοή, μέσα από φρέσκιες ιδέες και ξεχωριστές. Το αποτέλεσμα είναι η υψηλή αισθητική».



Ποιες είναι οι γραμμές της νέας σας συλλογής;


«Ακολουθώ minimal γραμμές και «ήσυχες», που αγκαλιάζουν και αναδικνύουν το σώμα. Σκοπός είναι η απόλυτη αρμονία. Το ρούχο να μπορέσει να γίνει ένα με το σώμα».

Οι έντονοι χρωματισμοί είναι κυρίαρχοι στα ρούχα σας. Γιατί συμβαίνει αυτό; Μπορείτε να μας το αποκωδικοποιήσετε;



«Φέτος κινήθηκα σε έντονους για τον χειμώνα χρωματισμούς  χωρίς το έντονο να ερμηνεύεται με την κάθε αυτού έννοια. Σκούροι  χρωμαισμού κατά κύριο λόγο και κάποιοι πιο ζωηροί, σπάζοντας την κυριαρχία τους. Συνήθως αυτή την εποχή θέλουμε να δείχνουμε πιο προσεγμένοι παρά ανέμελοι σε αντίθεση με το καλοκαίρι».


Η υψηλή ραπτική μπορεί να συνδυαστεί με τις προσιτές τιμές; Οι δικές σας τιμές, στις δημιουργίες σας ανταποκρίνονται σε όλα τα πορτοφόλια;

«Σαφώς και μπορεί να συνδυαστεί και να υπάρξει ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα, σε άκρως προσιτή τιμή. Εγώ προσοπικά δημιούργησα κομμάτια τα οποία μπορούν να ανταποκριθούν και σε πορτοφόλια ενός μέσου καταναλωτή. Οι τιμές τους ξεκινούν από 100 ευρώ εώς και τα 200 ευρώ. Για πιο εξηζητημένα βέβαια οι τιμές αλλάζουν και προσαρμόζονται αναλόγως».


.Θα πρέπει η κάθε γυναίκα να έχει στην καρνταρόμπα της ένα τουλάχιστον ρούχο σχεδιαστή;

«Είναι απαραίτητο κάθε γυναίκα να ξοδεύει σωστά και πρακτικά. Μπορείτε να βρείτε σε προσιτές τιμές που δεν πάει το μυαλό σας αρκετά ρούχα αλλά και αξεσουάρ.
Σκοπός είναι να μπει στη ντουλάπα ένα κομμάτι που θα είναι ιδιαίτερο αλλά και πρακτικό».


Θεωρείτε πλέον πως οι Ελληνίδες έχουν αναπτύξει την κριτική τους επιλογή στο ντύσιμο;



«Γίνεται μια αρκετά καλή προσπάθεια αλλά υπάρχει δρόμος ακόμα».

Τι θα συμβουλεύατε μια νεαρή γυναίκα να συνδυάσει για μια έξοδο της και τι στην καθημερινότητα της;

«Ένα blue jean με T-Shirt, δερμάτινο ή παλτό, sneakers ή κάποιο μποτάκι και μια τσάντα σε ύφος πλάτης ή ταχυδρόμου είναι το ιδανικό all day look. Για την βραδινή έξοδο πάντα ένα μαύρο κοντό φόρεμα σώζει την κατάσταση, με ψιλοτάκουνες γόβες σε μπεζ απόχρωση και ένα ημίπαλτο σε ίδιο χρωματισμό με μία τσάντα βραδινή, είναι μια αρκέτα καλή επιλογή».

Τέλος, το ντύσιμο μας καθρεφτίζει πτυχές του χαρακτήρα μας;

«Είναι  καθαρά η αποτύπωση των συναισθημάτων και της διάθεσης μας με ελάχιστες εξαιρέσεις.  Ανάλογα την δεδομένη στιγμή θα έχουμε και αντίστοιχο ντύσιμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου