Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Η Γραμματική Χριστίδου θα «παλέψει» για το αμερικανικό όνειρο!



































 Η αθλήτρια της Εορδαϊκής Δύναμης θα αγωνιστεί στο U.S. Open  G2 TAEKWONDO Championship  2017


Τα φτερά της για την άλλη άκρη του Ατλαντικού έχει ανοίξει η αθλήτρια της Εορδαϊκής Δύναμης Γραμματική Χριστίδου καθώς θα λάβει μέρος U.S. Open  G2 TAEKWONDO Championship  2017.
Η   αθλήτρια της Εορδαϊκής Δύναμης Πτολεμαϊδας θα αγωνιστεί  στην κατηγορία γυναικών -73κιλά και φυσικά θα δώσει στο τερέν το καλύτερο της εαυτό για να κερδίσει πόντους και εμπειρίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Το U.S. Open  G2 TAEKWONDO Championship  2017 είναι μια από τις μεγαλύτερες διεθνής  διοργανώσεις που γίνονται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία TAEKWONODO (WTF) .
To πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί στο LAS VEGAS WESTGATE RESORT μεταξύ 31 Ιανουαρίου και 3 Φεβρουαρίου.
Το USA OPEN είναι ένα από τα δυνατότερα πρωταθλήματα που γίνονται  στο χώρο του  TAEKWONDO και υψηλά βαθμολογούμενο G2, όπου οι αθλητές,  που συμμετέχουν σε εκδηλώσεις που κατατάσσονται ως G,  παίρνουν βαθμούς κατάταξης προκειμένου να φτάσουν πιο κοντά στους Ολυμπιακούς αγώνες  .
Οι συμμετοχές στο US OPEN 2017 έχουν αγγίξει τους 2500 αθλητές από όλο τον κόσμο, και το παρόν θα δώσουν μεγάλα ονόματα του αθλήματος.
 Η προετοιμασία της Χριστίδου έχει ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο και οι άνθρωπο της Εορδαϊκής Δύναμης είναι αισιόδοξοι για ένα θετικό αποτέλεσμα και μια καλή παρουσία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου