Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

«Barber & Bridal Evening Show Party»

Μια ξεχωριστή  διοργάνωση θα λάβει χώρα στις 8 Ιανουαρίου στο Hilton στις 20:00. Πρόκειται για  «Barber & Bridal Evening Show Party», το οποίο θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Ελευθερία Νταβατζή.


Τι θα γίνει
 Σε ένα stage, τρεις καταξιωμένοι δημιουργοί θα παρουσιάσουν ένα show κομμωτικής τέχνης που θα συζητηθεί και θα γίνει ο προάγγελος άλλων μεγάλων εκδηλώσεων.
Ο Ισίδωρος Ρούσσος και ο Βασίλης Θεοχάρης, (Master Barbers) θα μας δείξουν τις τάσεις της μόδας για γένια-μουστάκια και ανδρικά κουρέματα, ενώ ο Βασίλης Πολίτης (Artistic Fashion) θα παρουσιάσει Νυφικά & Βραδινά χτενίσματα.

Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
Απαραίτητη η προεγγραφή σας για την συμμετοχή σας στην εκδήλωση, με την αποστολή των στοιχείων σας (ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, κινητό, email) ή μέσω eventora (https://www.eventora.com/el/Events/barber-bridal-evening-show-par)


Ισίδωρος Ρούσσος - Master Barber
Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Κομμωτών Ελλάδος, στο Τμήμα Καλλιτεχνίας. Ομοσπονδιακός προπονητής ανδρικών κομμώσεων, Διεθνής Κριτής Ανδρικών Κομμώσεων. Συμμετέχει σε Διεθνείς διοργανώσεις και παρουσιάζει τις τάσεις στο ανδρικό στυλ σε σεμινάρια εντός και εκτός Ελλάδας.

Βασίλης Θεοχάρης - Master Barber
Είναι προπονητής της Ελληνικής Εθνικής Oμάδας Kομμωτών και για πολλά χρόνια μέλος της, έχοντας στο ενεργητικό του πολλές και αξιόλογες διεθνείς και πανελλήνιες διακρίσεις σε αντίστοιχους διαγωνισμούς. Έχει παρουσιάσει και συνεχίζει ακόμα και σήμερα επιδείξεις ανδρικών κομμώσεων και σεμιναρίων σε όλη την Ελλάδα και έχει αναβιώσει το παραδοσιακό ξύρισμα με λεπίδα, την σπουδαία αυτή τέχνη που εδώ και πολλά χρόνια είχε χαθεί.

Βασίλης Πολίτης - Artistic Fashion

Ο Βασίλης Πολίτης είναι Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κομμωτών Ελλάδος, στο Τμήμα Καλλιτεχνείας. Είναι ομοσπονδιακός προπονητής-κριτής,της Εθνικής Ομάδας Κομμωτών, 1ος Παγκόσμιος Κριτής της OMC 2009. Έχει πάρα πολλές διακρίσεις, βραβεία, συμμετοχές σε πανελλήνιους και παγκόσμιους διαγωνισμούς. Έχει διατελέσει κριτής σε παγκόσμιες διοργανώσεις. Παρουσιάζει τη δουλειά του σε σόου και σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό και διδάσκει σε νέους δημιουργούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου