Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Αρμαγεδδών στο Ιβανώφειο

Στο αθλητικό κέντρο Ιβανώφειο της Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19.00, θα διεξαχθούν οι παγκόσμιοι αγώνες Kick Boxing με τίτλο ARMAGEDDON.

10 ζευγάρια, κορυφαίοι αθλητές του Kick Boxing και του MMA, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να χαρίσουν ένα υπερθέαμα στους θεατές που θα παρευρεθούν.
Ελλάδα, Κύπρος, Δανία, Ρωσία είναι κάποιες από τις χώρες που θα πάρουν μέρος.

Ο μεγάλος αγώνας θα δοθεί στο τέλος της βραδιάς για την απόκτηση του Παγκόσμιου τίτλου και την ζώνη . Πρωταγωνιστεί, ο παγκοσμίου φήμης και επιπέδου αθλητής 
Φλοριάν Μάρκου. Ισχυρός αντίπαλος ο σκληρός και προκλητικός Δανός,Rhassan Muhareb, αθλητής που έχει παίξει σε Α1, GLORY και Κ-1.

Τους αγώνες διοργανώνει ο αθλητικός σύλλογος Αίολος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών και θα είναι Υπο την Αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.


Με στόχο το νεανικό κοινό και την ευαισθητοποίησή του, θα παρευρεθεί, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός
"Καταφύγιο Γυναικών", για να προάγει την καταπολέμηση κάθε μορφής κακοποίησης. Θέλουμε να γίνει ξεκάθαρο σε όλους πως τα μάχιμα αθλήματα είναι για το ring και τα στάδια. Όχι για τους δρόμους, τα σπίτια και τα σχολεία.Δυνατός δεν είναι αυτός που προκαλεί στην οδήγηση, που χτυπά τη γυναίκα του, που κάνει bulling στο συμμαθητή του. Δυνατός είναι αυτός που μετά από ένα χτύπημα συνεχίζει με θάρρος και πίστη το δρόμο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου