Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014

Ο Πάγκαλος διαμαρτύρεται για την κομμένη του σύνταξη που φτάνει 1800 ευρώ, ενώ την ίδια στιγμή άλλος ένας Έλληνας έβαζε τέλος στην ζωή τουΠριν λίγη ώρα μιλούσα στο τηλέφωνο με έναν φίλο μου από την Πτολεμαϊδα, ο οποίος μου είπε πως ακόμα ένας συμπολίτης του έβαλε τέλος στην ζωή του…Κρεμάστηκε στο φαρμακείο του.
Δεν ρώτησα παραπάνω, δεν ήθελα, λεπτή βλέπεις η θέση μου. Αλλά προφανώς κανείς δεν αυτοκτονεί αν δεν φτάσει σε αδιέξοδο.
Αδιέξοδο που μας έχουν φέρει οι «Σωτήρες» μας, αυτοί που επικαλούνται τις θυσίες μας για να βγει η Ελλάδα από το τούνελ…
Και ενώ γινόμουν δέκτης αυτής της είδησης διάβαζα στην iefimerida.gr πως ο Πάγκαλος δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα με…1800 ευρώ!  Την ώρα που αυτοκτονεί κόσμος για δέκα ή για είκοσι χιλιάρικα εκείνοι δυσκολεύονται που παίρνουν 1800 ευρώ αυτές τις εποχές. Σας παραθέτω το δημοσίευμα όπως έχει…τα συμπεράσματα δικά σας!

Σε ακόμα μία απίστευτη πρόκληση προχώρησε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος ο οποίος σχολιάζοντας την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τις περικοπές των συντάξεων των δικαστικών και εισαγγελέων είπε και αυτός δεν τα βγάζει πέρα με τη σύνταξη των 1.800 ευρώ που παίρνει.
Συγκεκριμένα ο κ. Πάγκαλος μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM και αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να υπάρξουν αναδρομικές αξιώσεις από τους βουλευτές μετά την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, είπε «εάν κάποιοι αποφασίσουν – γιατί βλέπω τώρα ένα πνεύμα κατά των δικαστών – και δεν δικαιώσουν τον εαυτό τους, διότι πιστεύω ότι ορθώς έπραξαν οι δικαστές και τον δικαίωσαν από την τυπική άποψη, της εφαρμογής του δικαίου, θα μπορούσε άλλος να προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, όπου θα εφαρμοστεί ο γενικός κανόνας δικαίου ότι δεν μπορεί να χειροτερέψεις αναδρομικά τις συμβατικές συνθήκες μιας εργασιακής σχέσης, σε έναν εργοδότη.
Εκεί θα άνοιγε επίσης ο δρόμος για να δικαιωθούν κάποιοι και ανατρέπεται η οικονομική πολιτική. Γι' αυτό το λόγο, εγώ δεν θα κάνω προσφυγή, παρόλο ότι υποφέρω, διότι 1.800 ευρώ δεν είναι μεν σύνταξη πείνας, αλλά δεν είχα προγραμματίσει στη ζωή μου να έχω τόσα. Είχα προγραμματίσει κάτι παραπάνω...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου