Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Πτολεμαΐδα: Συνελήφθη παιδεραστής που ασέλγησε σε πέντε ανήλικα κορίτσια!

Πάλεψε με τους αστυνομικούς της Ασφαλείας που πήγαν να τον συλλάβουν, ένας επικίνδυνος παιδεραστής που είχε παρασύρει στα δίχτυα του πέντε ανήλικα κοριτσάκια στην περιοχή της Πτολεμαΐδας, αλλά τελικά βρέθηκε με χειροπέδες όπως και δυο νεαροί που τον υπέθαλπταν.

Ο 52χρονος είχε μπει στο στόχαστρο των αστυνομικών μετά από καταγγελίες των γονέων τριών ανήλικων κοριτσιών σε βάρος των οποίων είχε ασελγήσει τις τελευταίες ημέρες.


Όμως, κατά την εξέλιξη της έρευνας προέκυψε η εμπλοκή του σε ακόμη δύο παρόμοιες περιπτώσεις ασέλγειας σε βάρος ανήλικων κοριτσιών! Εντοπίστηκε στο σπίτι δυο νεαρών ηλικίας 28 και 30 χρόνων που συνελήφθησαν για υπόθαλψη εγκληματία και θα οδηγηθούν μαζί του στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης με την αυτόφωρη διαδικασία.

Στο σπίτι του παιδεραστή, που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων και αντίσταση, κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά με δύο κάρτες μνήμης, δύο συσκευές αποθήκευσης αρχείων (usb) και δέκα ψηφιακοί δίσκοι (dvd) που εστάλησαν για εξέταση στα ειδικά εργαστήρια, ενώ στο φορτηγό του βρέθηκαν μεταξύ άλλων παιδικά αντικείμενα και παιχνίδια που χρησιμοποιούσε για να παρασύρει τα ανυποψίαστα θύματά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου