Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Παίρνεις ένα βιβλίο, προσφέρεις σε μια άπορη οικογένεια

 
Λένε πως με ένα βιβλίο ταξιδεύεις σε κόσμους που απέχουν από τα σύνορα της πραγματικότητας και σφυρηλατείς με νέα υλικά τον δικό σου μικρόκοσμο.
Ωστόσο θα πίστευες πως ένα βιβλίο μπορείς να προσφέρεις σε μια άπορη οικογένεια;
Οι Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Ιλίου διοργανώνουν διήμερο ανταλλακτικό παζάρι βιβλίου στις 14 & 15 Νοεμβρίου, στο κτήριο των Κοινωνικών Δομών, Ικάρου 28 & Κάλχου 64 στο Ίλιον:

-Παρασκευή 14 Νοεμβρίου, 10.00 - 16.00
-Σάββατο 15 Νοεμβρίου, 10.00 - 15.00

Στο παζάρι βιβλίου που διοργανώνεται με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Συσσιτίου θα διατεθούν βιβλία κάθε είδους: λογοτεχνικά, παιδικά βιβλία και παραμύθια, σχολικά βοηθήματα κτλ. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αποκτήσουν το βιβλίο που επιθυμούν, προσφέροντας ως "αντίτιμο" είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής κτλ.)



Οι εκδοτικοί που προσφέρουν
Το ανταλλακτικό παζάρι βιβλίου πραγματοποιείται με την ευγενική στήριξη των Εκδοτικών Οίκων: Printa-Ροές, Γρηγόρη, Ιανός, Ιβίσκος, Ίκαρος, Ίριδα, Ιωλκός, I. Σιδέρης, Κάστρο, Λιβάνη, Παπαζήση, Χατζηλάκος,  Ψυχογιός.
Μέρος, επίσης, των βιβλίων που θα διατίθενται στο παζάρι αποτελούν προσφορές ιδιωτών και φορέων.


Σας περιμένουμε όλους να έρθετε να γνωριστούμε, να αποκτήσετε τα βιβλία της αρεσκείας σας και να στηρίξετε παράλληλα το έργο των Κοινωνικών Δομών, δείχνοντας έμπρακτα πως η αλληλεγγύη και η αλληλοϋποστήριξη στις μέρες μας συνεχίζουν να είναι θεμελιώδεις αξίες μιας κοινωνίας που σέβεται τους ανθρώπους της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου