Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Το Πινάκιο συγχαίρει και χαιρετίζει το Συνέδριο «Γλώσσα κώδικας επικοινωνίας και προϊόν πολιτισμού» του Λαϊκού Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας


Του Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλου

Πραγματικά είναι λίγες έως μηδαμινές οι φορές που ζηλεύω. Ωστόσο αυτό το τριήμερο ήταν μια από αυτές. Ο λόγος; Μα που δεν μπόρεσα να παραβρεθώ στο Συνέδριο που διοργάνωσε το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ως θέμα την εξέλιξη της γλώσσας.
Πληροφορίες που έχω στην διάθεση μου από την Κοζάνη κάνουν λόγο πως το προαναφερθέν συνέδριο ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ολόκληρης της περιφέρειας.
πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες, αλλά και στο κοινό που αγκάλιασε αυτή την εκδήλωση καθώς απέδειξε πως ο κόσμος έχει επίπεδο και αποδέχεται ποιοτικές ενέργειες που έχουν διαδραστικές «συνέπειες».
Όμως άξια συγχαρητηρίων είναι η Δρ. Όλγα Κούρτογλου η οποία έδωσε  ψυχή τε και σώματι  για να λάβει σάρκα και οστά το συνέδριο που έφερε τον τίτλο «Γλώσσα κώδικας επικοινωνίας και προϊόν πολιτισμού».

Είχα την τύχη αλλά και την τιμή να την φιλοξενήσω στην εκπομπή μου στο ραδιόφωνο (δείτε εδώ).


Τέλος, εύχομαι αλλά και προσδοκώ να το συνέδριο να γίνει θεσμός αλλά να ακολουθήσουν και άλλα ανάλογα. Και πάλι συγχαρητήρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου