Παρασκευή, 8 Μαΐου 2015

Γραμματική Χριστίδου στο Παγκόσμιο…με το βλέμμα στο όνειροΥπερηφάνεια είναι να παρακολουθείς Έλληνες αθλητές να μάχονται με το εθνόσημο στο στήθος.
Τιμή για εμάς στο Πινάκιο που η αθλήτριά μας  Γραμματική Χριστίδου θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα TAEKWONDO το οποίο θα διεξαχθεί στην Ρωσία Chelyapinsk  12-18 Μαΐου.
Μετά από μία πολύ δυνατή προετοιμασία που έχει κάνει τον τελευταίο χρόνο, η οποία   ολοκληρώθηκε  με την προπόνηση της με την Εθνική Ομάδα στο προπονητήριο της ΕΤΑΒΕ στην Θεσσαλονίκη και έχοντας τους προπονητές της Εθνικής και το επιστημονικό προσωπικό δίπλα της,  η αθλήτρια του TAEKWONDO είναι έτοιμη να επαναλάβει τον άθλο του Μεξικού το 2010 όπου είχε κατακτήσει την 3η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Όλοι ευχόμαστε η βαλίτσα της Γραμματικής Χριστίδου να είναι πιο βαριά στην επιστροφή και να φέρει μία διάκριση.
 Καλή επιτυχία στην Γραμματική αλλά και σε όλα τα παιδιά της εθνικής ομάδας τα οποία πάλεψαν και θα παλέψουν σκληρά για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα όπως της αξίζει.

Ακούστε την (προφητική για τις επιτυχίες) ραδιοφωνική συνέντευξη που μου είχε δώσει πριν 7 μήνες... Απόδειξη πως όλοι οι μεγάλοι στόχοι επιτυγχάνονται με κόπο και σκληρό πρόγραμμα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου