Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Μπράβο τους!!! Έξι φίλοι άλλαξαν τη ζωή ενός νέου συνανθρώπου μας με την προσφορά αναπηρικού αμαξιδίου



Η ευαισθησία έξι νέων ανθρώπων έκανε πραγματικότητα το όνειρο μίας οικογένειας, παρέχοντας ένα ηλεκτροκίνητο αναπηρικό αμαξίδιο για τον 36χρονο γιο τους. Μετά από την αντίστοιχη ανάρτηση αγγελίας στο moirazomai.gr, μία παρέα συνομήλικών του κινητοποιήθηκε, με απώτερο σκοπό, την εξασφάλιση της όσο το δυνατόν καλύτερης ποιότητας ζωής, για το νεαρό συνάνθρωπό μας.

Το 2001 ο νεαρός  είχε ένα σοβαρό, τροχαίο ατύχημα,  το οποίο άλλαξε ριζικά τη ζωή του, καθώς έμεινε τετραπληγικός.  Πριν από δύο χρόνια, το αμαξίδιό του έσπασε και οι γονείς το επισκεύασαν πρόχειρα. Παρέμενε όμως ακατάλληλο και αδυνατούσαν να βγάλουν το γιο τους εκτός της οικίας τους. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο ζήτησαν στήριξη από το «Μοιράζομαι».

Η ανταπόκριση ήταν άμεση και μόλις έναν μήνα μετά, το ηλεκτροκίνητο αναπηρικό αμαξίδιο παραδόθηκε στο σπίτι της οικογένειας. «Το καρότσι που μου δώσατε, για μένα είναι θεϊκό δώρο, αφού είναι απαραίτητο όπως το φαγητό που τρώω! Με αυτό θα μπορώ να κινούμαι αξιοπρεπώς», έγραψε χαρακτηριστικά ο 36χρονος στην ευχαριστήρια επιστολή του προς τους δωρητές. 

 Το γεγονός ότι έξι νέα άτομα ενώθηκαν για την κάλυψη μιας τόσο σημαντικής ανάγκης υγείας,  αποτελεί ένα υπέροχο παράδειγμα αλληλεγγύης. Με την προσφορά τους αυτή, έδωσαν μεγάλη χαρά και ελπίδα στο συνάνθρωπό τους.



Πρόκειται για το έκτο αναπηρικό αμαξίδιο που καλύπτεται μέσα σε διάστημα ενός έτους, μέσω του “Μοιράζομαι». O οργανισμός μετρά 16 μήνες λειτουργίας και έχουν ήδη καλυφθεί πάνω από 550 ανάγκες συνανθώπων μας, που έχουν βασικές ανάγκες επιβίωσης.



Το ευχαρηστήριο γράμμα που συγκινεί 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου