Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Πόπη Σκαγιά: Τα παιδιά είναι ο Θησαυρός μας

«Παράγουμε εργαλεία γνώσης γιατί  τα παιδιά είναι ο Θησαυρός μας , γι αυτά πασχίζουμε όλοι εδώ στην SKAG !», είχε πει πριν λίγες ημέρες σε συνέντευξη της στο Πινάκιο η κα. Πόπη Σκαγιά απατώντας σε ερώτηση μας, για το πώς νιώθει  πουτα μπλοκ ζωγραφικής που παράγετε τα μικρά Ελληνόπουλα αποτυπώνουν τα πολύχρωμα όνειρα τους. 
Όταν η leader του χώρου της ελληνικής χαρτοβιομηχανίας χαράζει τα νέα της σχέδια έχοντας ως γνώμονα τις νέες γενιές Ελλήνων είναι ένα γεγονός ελπιδοφόρο κόντρα σε μια πραγματικότητα δύσκολη. Το μήνυμα είναι ότι τα παιδιά είναι το μέλλον και γι’ αυτά πρέπει να πασχίζουμε για να έρθουν καλύτερες ημέρες.


Στο πλαίσιο αυτό το Πινάκιο επισημαίνει πως τα ελληνικά προϊόντα είναι αυτά που θα κρατήσουν όρθια την χώρα και κατά επέκταση όλους εμάς. Οπότε να τα προτιμάτε και η SKAG είναι μια πολύ καλή και ταυτόχρονα ποιοτική λύση για τις αγορές σας. 

Τετράδια Εξηγήσεων SKAG SUPER Διεθνές
Τα νέα Τετράδια Εξηγήσεων SKAG SUPER Διεθνές παράγονται στην Ελλάδα, είναι οικολογικά, έχουν σελιδοδείκτη και βγαίνουν σε πολλά χρώματα!
Posted by SKAG - Οργανώνει τη ζωή σου on Παρασκευή, 8 Αυγούστου 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου