Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

YaBurger: Το Burger που ονειρεύτηκες

Ό,τι πιο λαχταριστό έχεις φανταστεί σε burger

Αν ο έρωτας περνά από το στομάχι τότε δεν θα το κρύψουμε πως ερωτευτήκαμε καθώς  κάναμε ταξίδι στην γεύση με φρέσκα και αγνά υλικά και συνταγές που  μας εξέπληξαν ευχάριστα… στο Ya Burger.  
Την ώρα που ψήνεται...

Μπορείτε και εσείς να τα επισκεφτείτε το ζεστό χώρο  λίγα χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και θα ανακαλύψετε και εσείς με την σειρά σας την πιο αντιπροσωπευτική γεύση της αμερικανικής κουλτούρας, στην πιο φρέσκια εκδοχή της. Στο Ya Burger θα δοκιμάσετε λαχταριστά, ολόφρεσκα burger και σας προκαλούμε να ανακαλύψετε το αγαπημένο σας!


Ανατροπή στον γευστικό ορίζοντα
Burger...;όνειρο

Το Ya Burger ήταν αποτέλεσμα μιας αυθόρμητης σκέψης, που πήρε σάρκα και οστά μέσα σε λίγους μήνες, με σκοπό να φέρει την ανατροπή στον γευστικό ορίζοντα των Μεγάρων και να αποτελέσει αγαπημένο στέκι για τους λάτρεις της γνήσιας αμερικανικής γεύσης, αλλά και για όλους εκείνους που αναζητούν συνεχώς γευστικές προκλήσεις.


Τα ολόφρεσκα υλικά
Τα ολόφρεσκα υλικά είναι το ατού του YaBurger

Το μυστικό της γεύσης του είναι τα ολόφρεσκα υλικά. Μοσχάρι που αγοράζεται και πλάθεται σε μπιφτέκια καθημερινά, ψωμάκια που ζυμώνονται την ίδια ημέρα από φούρνο της περιοχής, σπιτικές ολόφρεσκες πατάτες, χεροποίητες σως, υψηλής ποιότητας υλικά και πολλή φαντασία, για να φέρει στο πιάτο σας κάτι από αμερικανική κουλτούρα.
Οι κοτομπουκιές

Εδώ θα δοκιμάσετε λαχταριστά burgers σε πολλές παραλλαγές, με κλασικά και πρωτότυπα υλικά, χειροποίητες κοτομπουκιές, κεφτεδάκια, mix grill, σαλάτες, πατάτες με ιδιαίτερα συνοδευτικά, και αρκετές ακόμα συνταγές που σας επιφυλάσσουν γευστικές εκπλήξεις, που θα συναρπάσουν τους λάτρεις του είδους και θα μυήσουν τους.. αρχάριους!
Λαχταριστά και τα κεφτεδάκια


Η αυλή
Η αυλή του YaBurger στην πλατεία Πλατεία των Μεγάρων 

Η αυλή του Yaburger, στην πιο πολυσύχναστη πλατεία των Μεγάρων, σας περιμένει για να φιλοξενήσει τις πιο γευστικές σας στιγμές.

Το κατάστημα παρέχει επιπλέον τη δυνατότητα ηλεκτρονικής παραγγελίας κι έτσι έχετε την ευκαιρία να δείτε αναλυτικά όλο τον κατάλογο, να επιλέξετε τα υλικά που θέλετε και να δείτε πότε ακριβώς ολοκληρώθηκε η παραγγελία σας, εύκολα και απλά! Επόμενο βήμα, να έρθει στην πόρτα σας!
Κατεβάστε και την εφαρμογή για να παραγγέλνετε 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου