Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

FIX Hellas: Αγκαλιάζοντας την ελληνική γη


Την ίδια ώρα που οι ελληνικές επιχειρήσεις βάζουν λουκέτο η μία μετά την άλλη βυθίζοντας σε απόγνωση ολόκληρη την κοινωνία που αναζητά μια σανίδα σωτηρίας στο ολοκληρωτικό τσουνάμι που πλήττει την αγορά, το μήνυμα έρχεται από την Ολυμπιακή Ζυθοποιία.

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία που παράγει την ελληνική μπύρα FIX Hellas επιμένει ελληνικά και επενδύει στην ελληνική γη και συγκεκριμένα στο κριθάρι, προκειμένου να παράγει τα προϊόντα της με ακόμη υψηλότερη ποιότητα.

Η κίνηση αυτή στην σκακιέρα της ελληνικής επιχειρηματικότητας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ΜΑΤ καθώς η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, υλοποιώντας σταθερά το επενδυτικό της πρόγραμμα, συμβάλλει στην τόνωση της ανταγωνιστικότητας στην εγχώρια αγορά της μπίρας και ταυτόχρονα ανοίγει πεδίο για νέες θέσεις εργασίας, ενώ παράλληλα στηρίζει στην πράξη την τοπική αγροτική παραγωγή και τους Έλληνες γεωργούς.

Στη Θήβα

Έχοντας στο επίκεντρο αυτού του εγχειρήματος την ιστορικότητα του προϊόντος της,η Ολυμπιακή Ζυθοποιία επενδύει στην πρώτη ύλη, δημιουργώντας έναν πειραματικό αγρό, έκτασης 200।000 τ.μ., στην περιοχή της Θήβας, μέσω του προγράμματος Συμβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού.

Δύο ποικιλίες

Με τη σημαντική συμβολή του αγροτικού παράγοντα, αναπτύσσει δύο διαφορετικές ποικιλίες κριθαριού, βάσει των κλιματολογικών συνθηκών που ευνοούν τη χώρα μας, προσδοκώντας στην παραγωγή 100.000 κιλών ελληνικού κριθαριού υψηλής ποιότητας, έως τις αρχές καλοκαιριού του 2012. Παράλληλα, με υπευθυνότητα σε όλο το φάσμα των λειτουργιών της, η εταιρεία διασφαλίζει την ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος, με τη διενέργεια τακτικών επιτόπιων δειγματοληπτικών ελέγχων, σε συνεργασία με εξειδικευμένους γεωπόνους, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Με την υλοποίηση αυτού του προγράμματος, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία θέτει ως προτεραιότητα την περαιτέρω ενίσχυση της εγχώριας παραγωγής κριθαριού και σε άλλες περιοχές, ευελπιστώντας να καλύψει σταδιακά τις ανάγκες της με 100% ελληνικό προϊόν. Με αυτές τις κινήσεις που κάνει… Ποια να συγκριθεί μαζί της;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου