Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Η Εορδαϊκή Δύναμη κατέκτησε την Ελλάδα


Το να χτίζεις πρωταθλητές αυτή τη χρονική περίοδο φαντάζει με θαύμα, καθώς δεν υπάρχουν εχέγγυα από πουθενά.
Το κράτος αποφάσισε και διέταξε στα κρυφά ότι οι πρώτες περικοπές έπρεπε να ξεκινήσουν από τον αθλητισμό, και το έπραξε βυθίζοντας τον στην αφάνεια και στην αβεβαιότητα
Όμως οι ήρωες δεν είναι αυτοί που αναζητούν λίγη λάμψη από τα φλας των φωτογράφων αλλά είναι οι άνθρωποι που δουλεύουν αθόρυβα και δεν ησυχάζουν αν δεν κατακτήσουν την κορυφή.
Έχω ξαναγράψει για τον Χρήστο Χρηστίδη και κάθε φορά που μου δίνεται η ευκαιρία θα το κάνω, καθώς
ο άνθρωπος παρά τις συνεχείς αντιξοότητες στο γυμναστήριο του, στην Πτολεμαΐδα δημιουργεί πρωταθλητές κόντρα στα σημεία των καιρών.
Πριν από λίγες ημέρες κατέβηκε με την ομάδα του την Εορδαϊκή δύναμη στους αγώνες κυπέλλου Tae kwon do στην Χαλκιδική και όλοι του οι αθλητές ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών.
Πρώτη και καλύτερη η κόρη του η Γραμματικούλα Χρηστίδου παγκόσμια πρωταθλήτρια, η οποία κατέκτησε το χρυσό στα 73 κιλά γυναικών.
Με ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία νεανίδων στέφθηκε η Ειρήνη Μπουράκη στα 68 κιλά.
Ενώ διέπρεψαν και τα πιτσιρίκια που είχε μαζί του (γεννηθείς του 2000 παρακαλώ), η Γεωργία Κουτρούδη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο και Τρίτη στο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Σοφία Παρασκευοπούλου.
Για να καταλάβετε το μέγεθος της επιτυχίας του Συλλόγου του Χρήστου Χρηστίδη (Εορδαϊκή Δύναμη), σημειώνω πως στη διοργάνωση έλαβαν συμμετοχή πάνω από 1000 αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα.
Διαβάστε επίσης:
Κι όμως Έλληνες υπάρχουν… ο Χρήστος Χρηστίδης είναι ο ήρωας της διπλανής πόρτας http://pinakio.blogspot.com/2011/10/httpwww.html
Η Ελληνίδα αμαζόνα Γραμματούλα Χριστίδου άλωσε το Μεξικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου