Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Γιώτα Φλέσσα: Το κορίτσι που πρωταγωνιστεί σε παιδικές θεατρικές παραστάσεις είναι το μήλον της έριδος για μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού



Το θέατρο είναι η μεγάλη της αγάπη, λατρεύει τα παιδιά  και της αρέσει να παίζει με τον «φακό». Πώς να μη το κάνει αφού είναι μια νεαρή καλλονή η οποία έχει διακριθεί στα πελοποννησιακά καλλιστεία, ενώ την ίδια ώρα της έχουν προτείνει να μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού να κάνει φωτογράφιση.
Ωστόσο τους τελευταίους μήνες έχει εκδώσει ένα ημερολόγιο το οποίο όπως λέει η ίδια στο Πινάκιο είναι καλλιτεχνικό και σέξι…Ο λόγος; Μα για την Γιώτα Φλέσσα…Διαβάστε την συνέντευξη που έδωσε στο Πινάκιο


Γιώτα Φλεσσα…θα μας συστηθείς; Ποια είσαι τι κάνεις;

«Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει να ασχολούμαι με διάφορα αντικείμενα..Είμαι ηθοποιός, έχω τελειώσει την ανωτέρα δραματική σχολή 'Ιασμου Βασίλη Διαμαντοπούλου και ταυτόχρονα έχω τελειώσει τη νομική Αθηνών και ασχολούμαι με τη δικηγορία»..


Το θέατρο είναι η μεγάλη σου αγάπη;

 «Η μεγάλη μου αγάπη όμως είναι το θέατρο....οι ρόλοι που κάθε φορά ενσαρκώνεις σε οδηγούν στο να βιώνεις έντονα συναισθήματα και να λυτρώνεσαι κάθε φορά μέσω αυτών».

Που έχει παίξει, σε ποια έργα-σήριαλ;

«Ως ηθοποιός έχω συμμετάσχει σε αρκετά σιρίαλ στην όπως η ζωή της άλλης, βέρα στο δεξί, ίχνη, δύο μέρες μόνο, όπως επίσης φέτος είχα ένα πολύ όμορφο πρωταγωνιστικό ρόλο στις οικογενειακές ιστορίες του Άλφα όπου έκανα τη Λένα Απέργη με πολύ θετική ανταπόκριση από τον κόσμο».


Έχεις κάνει και παιδικό θέατρο…Θα μας μιλήσεις λίγο γι’ αυτό;

«Έχω ασχοληθεί επίσης πάρα πολύ με το παιδικό θέατρο.. σε πολύ όμορφους και κωμικούς ρόλους. Φέτος παίζουμε στις παραστάσεις ο Χρυσός Πρίγκιπας και η Νεραιδογοργονα, η γιαγιά της Αταξίας, όπου συγγραφέας και προσωπική μου φίλη είναι η Ανδριανή Μπαρτσώτα.
Πρόκειται για πολύ όμορφες παραστάσεις με πολλούς μαγικούς ήρωες, νεράιδες ,αγγέλους , ξωτικά και άτακτες πριγκίπισσες σε μοναδικές περιπέτειες που ξετρελαίνουν τα παιδιά. Επίσης σιγά -σιγά ξεκινάω και τη συγγραφή των δικών μου έργων με πρώτο μου παιδικό έργο τον απρόσεχτο βάτραχο».


 Τα παιδιά αντιλαμβάνονται τα ερεθίσματα που τους εκπέμπεις από την σκηνή;

«Τα παιδιά αναλαμβάνονται όλα τα ερεθίσματα που τους στέλνεις από την σκηνή και είναι οι πιο αυστηροί κριτές.. χαίρομαι πάρα πολύ γιατί πραγματικά διασκεδάζουν σε κάθε παράσταση και συμμετέχουν.. πραγματικά. Δεν θέλουν να τελειώσει  η κάθε παράσταση και όταν αυτή  τελειώνει είναι κατευχαριστημένα»

Αυτόν τον καιρό με τι ασχολείσαι;

«Πέρα από αυτά έχω ασχοληθεί  επίσης και με το μοντελινγ και μάλιστα συμμετείχα στα πελοποννησιακά καλλιστεία.
Θα μπορούσα να πω πως αγαπώ  πάρα πολύ την φωτογραφία. Στο πλαίσιο αυτό έκανα το προσωπικό μου ημερολόγιο για το 2014, όπου κάθε μήνας έχει μια φωτογραφία μου. Το αποτέλεσμα απ’  ότι μου λένε και οι φίλοι μου είναι πανέμορφο
Γενικώς τα ημερολόγια είναι πολύ διαδεδομένα στο εξωτερικό και φέρουν ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα.
Έτσι και στη δική μου περίπτωση βγήκε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. τόσο όσο πρέπει να είναι… καλλιτεχνικό αλλά και σέξι. Στα σωστά όρια που πρέπει να κινηθεί
για να αφήσει όμορφες εντυπώσεις. Η αλήθεια είναι ότι είχα αρκετές προτάσεις και μάλιστα από εξωτερικό.
Για φωτογραφίσεις σε καταλόγους εσωρούχων μεγάλων εταιριών.
Γιατί εκεί θέλουν πιο εντυπωσιακές κοπέλες με καμπύλες.
Το αποτέλεσμα του ημερολογίου ήταν πολύ καλό γι αυτό μπορεί να κάνουμε και ένα άλλο αργότερα»


Θα έκανες μια φωτογράφιση για κοινωφελή σκοπό;

«Σε ότι αφορά την φωτογράφιση για κοινωφελή σκοπό θεωρώ πως ο κάθε καλλιτέχνης πρέπει να κάνει αν το επιθυμεί και στα όρια που αυτός θέλει.. και να βοηθάει με τον τρόπο του ..


Άλλωστε πάντα οι καλλιτέχνες είναι ευαίσθητοι.»

























































































4 σχόλια: