Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Όταν ξημερώνει: Μια παρουσίαση που «ξεγύμνωσε» το υποσυνείδητο




Ο συγγραφέας του "Όταν ξημερώνει"  Άγγελος Χαριάτης
Μας έφερε κοντά εκείνο το απόγευμα. Μας έβγαλε από τα σπίτια μας και μας έκανε να μιλήσουμε για το υποσυνείδητο της σκέψης του το οποίο αποτύπωσε και το έκανε βιβλίο.
Ο λόγος για τον Άγγελο Χαριάτη και το νέο του μυθιστόρημα «Όταν ξημερώνει»
Πριν λίγες ημέρες το παρουσίασε σε πολυχώρο των Αθηνών. Μου ζήτησε να είμαι στο πλευρό του και να μιλήσουμε στον κόσμο για το βιβλίο. Δέχθηκα γιατί ήταν ένα βιβλίο κόντρα στα στερεότυπα τα όποια πριν τα απορρίψει τα ξεγύμνωνε. Δίπλα μου η ανερχόμενη και ταλαντούχα ηθοποιός Μαίρη Νέγρη, έδωσε με την φωνή της διάσταση πραγματική στις γραμμές του βιβλίου. Τόσο που οι παρευρισκόμενοι ένιωσαν πως ήταν θεατές και όχι αναγνώστες της ιστορίας που ξετυλιγόταν στις σελίδες.
Η συγγραφέας και φιλόλογος Ιωάννα Κουτρολού προσδιόρισε με πρόσημο λογοτεχνικό τεχνικές αλλά και νοήματα βαθύτερα που αναδύονται από το «Όταν ξημερώνει», νοήματα που ίσως να τα αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα μας καλύπτοντας τα κάτω από το χαλί.


Τέλος, ο συγγραφέας Άγγελος Χαριάτης μίλησε για το τι τον ενέπνευσε να γράψει το συγκεκριμένο έργο ενώ ταυτόχρονα μίλησε και για τα επόμενα βήματα του. 
Κατά την διάρκεια της παρουσίασης

Η νεαρή ηθοποιός Μαίρη Νέγρη διαβάζει απόσπασμα από το "Όταν ξημερώνει"


Η Ιωάννα Κουτρολού αναλύει το έργο του Άγγελου Χαριάτη





Η ηθοποιός Μαίρη Νέγρη, ο δημοσιογράφος - blogger  Λευτέρης Θεοδωρακόπουλος και ο συγγραφέας Άγγελος Χαριάτης 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου