Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

Ο «Ασιάτης αδερφός» εναντίον του ελληνικού University
Σε μια εποχή όπου το ελληνικό επιχειρείν στέκεται με δυσκολία στα πόδια του αφού η υπερφορολόγηση σε συνδυασμό με την μειωμένη αγοραστική δύναμη του καταναλωτή φέρουν δυνατά χτυπήματα… χτυπήματα που για κάποιους ήταν τόσο δυνατά που είδαν κόπους μιας ζωής να σβήνουν στους βωμούς του μνημονίου. Αυτοί που κρατούν την σημαία όμως στέκουν ανυπεράσπιστοι σε ένα δύσκολο περιβάλλον. Μια από αυτές τις εταιρείες είναι η SKAG- Θ.Κ.ΣΚΑΓΙΑΣ ΑΒΕΕ. Η SKAG η οποία έχει παρουσία στην ελληνική αγορά 6 δεκαετίες τώρα, έχει επανειλημμένα αντιγραφεί σε δεκάδες κωδικούς, όπως εμφανίζεται στην παραπάνω φωτογραφία, με το «ΔΙΕΘΝΕΣ SUPER» διαφανές κόκκινο τετράδιο από PP (πολυπροπυλένιο). Δεν έφταναν όμως οι αντιγραφές που έχει υποστεί, αλλά έπεσε θύμα «copy paste» του εμπορικού σήματός της UNIVERSITY με το οποίο κατασκευάζει 220 κωδικούς εδώ και 30 χρόνια και διανέμει στην Ελληνική αγορά. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για σήμα «UNIVERSITY» το οποίο είναι κατοχυρωμένο από την SKAG από το 1987 και παρόλα αυτά έχει «δίδυμο» ασιατικό αδερφό σε ράφι πολυκαταστήματος. Για το γεγονός αυτό η SKAG εξέδωσε ανακοίνωση :Προτιμήστε τα ελληνικά προϊόντα - Αυτά στηρίζουν την ελληνική οικονομία
Η SKAG αμιγώς ελληνική εταιρία είναι από το έτος 1987 αποκλειστική δικαιούχος  του εμπορικού  σήματος UNIVERSITY. Τα θεματικά Τετράδια UNIVERSITY τα παράγει η εταιρεία μας και τα διανέμει πανελλαδικά με 220 κωδικούς, σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων, μοτίβων και λοιπών διακοσμητικών στοιχείων.

Πρόσφατα έπεσε στην αντίληψη μας ότι γνωστή εταιρεία διανέμει υποδεέστερης ποιότητας θεματικά τετράδια UNIVERSITY, τα οποία εισάγει από Ασιατικές χώρες. Τα τετράδια αυτά δεν σχετίζονται, βέβαια,  με την εταιρεία μας και η διανομή τους αφενός προσβάλει το παραπάνω νομίμως κατοχυρωμένο σήμα, αφετέρου δημιουργεί προφανή σύγχυση στον καταναλωτή. Προς τούτο ενημερώνουμε τους καταναλωτές ότι η εταιρεία  μας είναι η μόνη που παράγει τα ποιοτικά, Ελληνικά τετράδια UNIVERSITY, τα δε λοιπά διανεμόμενα δεν ανταποκρίνονται στην επί έτη γνωστή στους καταναλωτές ποιότητα των τετραδίων SKAG. H εταιρεία μας επί 60 και πλέον έτη στηρίζει την Ελληνική αγορά, παράγοντας Ελληνικά τετράδια με τα νομίμως κατοχυρωμένα σήματα, όπως   SUPER ΔΙΕΘΝΕΣ, SUPER, UNIVERSITY, SKAG, SKAG SYSTEMS, SKAG & PAPER, κλπ. Μόνο τα σηματοδοτημένα αυτά προϊόντα εγγυώνται την ποιότητα, τα υλικά και  την καταλληλότητα,  καθώς και την προέλευση τους από την εταιρεία μας.

Η SKAG είναι μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στην οποία πιστοποιούνται Ελληνικές Παραγωγικές Μονάδες οι οποίες συμβάλουν ενεργά στην Ελληνική οικονομία. Τα προϊόντα που παράγουν αποτελούν εθνικό πλούτο από τον οποίο εξαρτάται άμεσα το βιοτικό  επίπεδο, το εθνικό εισόδημα, η εργασία και συνολικότερα η ευημερία της χώρας μας. Εταιρίες που οραματίζονται μια πραγματικά ισχυρή και ευημερούσα Ελλάδα. Μια Ελλάδα με αμιγώς Ελληνική  βιομηχανία και βιοτεχνία. Μια κοινωνία που δημιουργεί, παράγει και καταναλώνει τα δικά της κορυφαία, επώνυμα, υψηλής προστιθέμενης αξίας προϊόντα.
   

«ΕΙΜΑΣΤΕ Η  ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ»»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου