Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016

Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός 2016

 «Υποστηρίξτε τις μητέρες να θηλάσουν, οποτεδήποτε, οπουδήποτε»

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, το ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΟ
ΔΙΚΤΥΟ  ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΏΝ  ΟΜΆΔΩΝ  ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗΣ  ΜΗΤΡΙΚΟΎ  ΘΗΛΑΣΜΟΎ  ΚΑΙ  ΜΗΤΡΌΤΗΤΑΣ  διοργανώνει  τον  7ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό σε περισσότερες από 50 πόλεις σε όλη την Ελλάδα! 


Για την Αττική την διοργάνωση έχει αναλάβει και φέτος η «Ομάδα Εθελοντών και Υποστηρικτών Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Αττικής» προσκαλεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 11:00 π.μ. (προσέλευση) σε μια εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό! Καθώς ο θηλασμός είναι ελεύθερος και δεν υπακούει σε ωράρια, τα μωράκια που θα θέλουν να θηλάσουν γύρω στις 12.00 μ. θα καταμετρηθούν την ίδια ώρα στις συμμετέχουσες πόλεις της χώρας!

Σε αυτή τη γιορτή μας δίνεται η αφορμή μητέρες - μέλη των ομάδων του Δικτύου μας να ευαισθητοποιήσουν, να αφυπνίσουν και να υποστηρίξουν τις νέες μητέρες και την ελληνική κοινωνία γενικότερα για τον μητρικό θηλασμό, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μία ομιλία, αλλά εμπράκτως, ως εικόνα και παρουσία, «από μητέρα προς μητέρα». Στόχος μας είναι η Ελλάδα να αποτελέσει μια χώρα υποστηρικτική και φιλική προς το θηλασμό, που θα αγκαλιάζει και θα στηρίζει την νέα μητέρα όσο εκείνη θα μαθαίνει την τέχνη του θηλασμού.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου