Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Η σύγχρονη Θεά Αφροδίτη είναι η Ευτυχία Λαμπίδου


Από τότε που θυμάται τον εαυτό της, ήξερε πολύ καλά τι ήθελε να κάνει. Πάλεψε για τα όνειρα της και τώρα ταξιδεύει μέσα σε αυτά. Ο λόγος; Για την Ευτυχία Λαμπίδου! Η Καλλονή από την Έδεσσα η οποία έχει σαρώσει στους διαγωνισμούς ομορφιάς ως άλλη Θεά Αφροδίτη που αναδύθηκε από τους καταρράκτες της Έδεσσας. 

Συνέντευξη στον Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλο για το Πινάκιο

Η ίδια μιλά στο Πινάκιο για την καριέρα της, για την Έδεσα, για τις επαγγελματικές ευκαιρίες που υπάρχουν για τους νέους στην περιφέρεια. Παράλληλα μας αποκαλύπτει τα επαγγελματικά της σχέδια καθώς θα την ακούμε από τα ραδιόφωνα. Ταυτόχρονα μα εκμυστηρεύεται τον μεγάλο της στόχο… Να κατακτήσει και τον κόσμο της τηλεόρασης!

Ευτυχία Λαμπίδου… θα μας συστηθείς…; Κατάγεσαι από την όμορφη Έδεσσα, πως ήταν τα παιδικά σου χρόνια;

 «Γεια σας! Είμαι η Ευτυχία Λαμπίδου και όντως κατάγομαι από την Έδεσσα. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν ήρεμα και όμορφα».

Υπάρχουν ευκαιρίες για ένα παιδί στην Ελλάδα του σήμερα που ζει στην περιφέρεια; 
«Έτσι όπως είναι η κατάσταση στην Ελλάδα είναι δύσκολο να επιβιώσουμε και τα νέα παιδιά να έχουν τις ευκαιρίες που τους αξίζουν. Βέβαια δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω αλλά να προσπαθούμε. Εγώ ζω πλέον στην Θεσσαλονίκη όπου εκεί οι ευκαιρίες είναι σαφώς περισσότερες από την Έδεσσα»

Τι είναι αυτό που σε ώθησε στο μόντελινγκ;

«Η αλήθεια είναι πως από μικρή είχα αυτό το μικρόβιο της μόδας, πάντα έλεγα ότι θα γίνω μοντέλο. Αν και σπούδασα αισθητική δεν άργησε η μέρα που πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με αυτό που ονειρευόμουν από μικρή και…τα κατάφερα».


Ποιες είναι οι δουλείες που έχεις κάνει και τις θεωρείς ορόσημα;

«Έχω κάνει πολλές δουλειές, δεν ξέρω ποια με βοήθησε περισσότερο. Ίσως να ήταν η συμμετοχή μου στα καλλιστεία. Σε 3 διαγωνισμούς απέσπασα 3 τίτλους. Ίσως το γεγονός αυτό με ώθησε στην επιτυχία».

«Το μόντελινγκ προϋποθέτει γερό στομάχι;

«Σίγουρα για να μπορέσεις να επιβιώσεις σε αυτό το χώρο πρέπει να είσαι σκληρό καρύδι. Αλλά αν αγαπάς αυτό που κάνεις θα βρεις τρόπο να αντιμετωπίσεις κάθε δυσκολία»

Ποιες είναι οι επόμενες επαγγελματικές σου κινήσεις;  Και ποιοι είναι οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σου;
«Σε λίγο καιρό λοιπόν θα ακούτε τη φωνή μου από το ραδιόφωνο. Ετοιμάζω κάτι πολύ καλό. Δεν σας κρύβω ωστόσο ότι θα ήθελα να ασχοληθώ και με την τηλεόραση».

Έχει ασχοληθεί και με το make-up… Τελικά οι άνθρωποι σήμερα κρύβονται πίσω από βαφές και μάσκες;
«Δεν ξέρω να σου απαντήσω σε αυτό… Αλλά αν είναι όντως έτσι, αν ο κόσμος κρύβεται πίσω από βαφές και μάσκες κάποιο λόγο θα έχει. Εξάλλου όλοι κρατάμε μια ασπίδα…για προστασία»

Αν θα μπορούσες τον κόσμο να άλλαζες, τι θα έκανες;


«Αν θα μπορούσα να άλλαζα τον κόσμο, θα άλλαζα την νοοτροπία του».








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου