Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο και ο Κώστας Παπανικολάου «έντυσαν» με ελληνικά χρώματα το Allstar του NBA

Οι δύο Έλληνες στην αποστολή της ομάδας στο κέντρο και πίσω με το #34 ο Γιάννης Αντετοκούμπο, στην άκρη δεξιά (όπως κοιτάτε) με τον #16 ο Κώστας Παπανικολάου


Είναι από τις φορές που ξεχειλίζεις από υπερηφάνεια και δύναμη αλλά και αυτοπεποίθηση γιατί έχεις το DNA ελληνικό.
Πριν λίγες ώρες ήταν από εκείνες τις φορές που ο Γιάννης Αντετοκούμπο και ο Κώστας Παπανικολάου «έντυσαν» την μεγαλύτερη γιορτή του NBA με ελληνικά χρώματα αφού άφησαν το δικό τους αποτύπωμα στο All-Star Game. 


Στον διαγωνισμό καρφωμάτων
Ο Γιάννης Αντετοκούμπο καρφώνει με ένταση

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο δεν κατάφερε να μπει στον τελικό του διαγωνισμού καρφωμάτων του All Star Game στο ΝΒΑ και μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Ζακ ΛαΒίν.

Ο Έλληνας φόργουορντ στάθηκε άτυχος στην πρώτη του προσπάθεια και δεν κατάφερε να πάρει το... «εισιτήριο» για τον τελικό του διαγωνισμού. Μαζί με οκτώ κοπέλες και με την ελληνική σημαία παρουσιάστηκε ο άσος των Μπακς. Δεν κατάφερε να καρφώσει σε καμία από τις τρεις πρώτες προσπάθειες του αφού είχε νικηθεί από το άγχος του.







Έντονο το ελληνικό χρώμα στο All-Star 
Στο δεύτερο κάρφωμα που επιχείρησε ζήτησε τη βοήθεια του αδερφού του Θανάση, ο οποίος του έδωσε πάσα και κάρφωσε ανάποδα. Μάζεψε 35 βαθμούς και έτσι έμεινε εκτός τελικού.
Για εμάς δεν έχει καμία σημασία αφού είναι ο νικητής της μπασκετικής μας καρδιάς. Διαφήμισε το ελληνικό μπάσκετ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και μας δικαίωσε.

Keep dunking Giannis!!!








Και ο All Star «Παπ»

Ο Παπ δημιουργεί 



Μια έξοχη επιθετική ενέργεια του Παπανικολάου
Ένας ακόμη Έλληνας ήταν παρών στο All Star Weekend. Μετά τη συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο διαγωνισμό καρφωμάτων και τον αγώνα των Rising Stars, ο Κώστας Παπανικολάου προστέθηκε στο ρόστερ της ομάδας των μη Αμερικανών, παρέα με τον άσο των Μπακς. 
«Είμαι ενθουσιασμένος. Δεν το περίμενα αυτό, προφανώς. Χαίρομαι πολύ που θα είμαι εκεί και θα έχω την ευκαιρία να εκπροσωπήσω τους Ρόκετς, το Χιούστον και τον εαυτό μου. Ανυπομονώ να ζήσω αυτό το όνειρο, γιατί αποτελεί μια τιμή που δεν έχεις κάθε μέρα. Δεν βλέπω την ώρα για να βρεθώ εκεί και να ζήσω την όλη εμπειρία, την όλη γιορτή», δήλωσε σε ιστοσελίδα του Χιούστον ο «Παπ». 


Στον αγώνα Rising Stars αγωνίζονται οι καλύτεροι πρωτοετείς και δευτεροετείς του ΝΒΑ. Φέτος οι δύο ομάδες χωρίστηκαν σε παίκτες από τις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο κόσμο. Ο «Παπ» αντικαθιστά τον Νεοζηλανδό Στίβεν Άνταμς της Θάντερ, ενώ κλήθηκε και ο Αυστραλός Μάθιου Ντελαβεντόβα για να πάρει τη θέση του τραυματία Κέλι Όλινικ των Σέλτικς. 

Ο 24χρονος Παπανικολάου έχει στην πρώτη του σεζόν στο ΝΒΑ 4,7 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ σε 19:47 κατά μέσο όρο και συνολικά 39 εμφανίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου